Interieur Avenue Gaverzicht

45 000 m² meubelen, merken en meer

Laagsteprijsgarantie

Interieur Avenue Gaverzicht garandeert u de laagste prijs. Vindt u elders het product tegen een lagere prijs onder dezelfde voorwaarden, dan betalen wij u het verschil terug. Geldig tot drie weken na uw aankoop.

Professioneel advies

Bent u niet zeker van een bepaalde keuze of heeft u vragen over bepaalde materialen, combinaties of kleuren? Vraag dan raad aan een van onze interieuradviseurs. Zij staan klaar om ervoor te zorgen dat u van uw interieur dé omgeving kan maken waarin u zich thuisvoelt.

Service

Onze klantendienst staat voor u klaar. Wij voorzien ook graag de levering en plaatsing van uw meubelen. Dit gebeurt volledig door onze eigen professionele plaatsingsdienst.

Reacties van onze klanten

Genieten op de Interieur Avenue

In het hart van Meubelen Gaverzicht ligt de Gaverpatio. U kunt er sinds jaar en dag terecht voor een hartige hap of een verfrissende drink in een uniek kader. Gaverpatio is de ideale lounge om te herbronnen. Elke dag is er een verse daglunch (€11,50) en elke maand wordt een Belgisch biertje in de kijker gezet.

In onze BE-Okay winkel in Deerlijk opende Viva Sara z’n eerste Viva Sara Corner. Hier kunt u (na)genieten van een lekker kopje koffie of een tas thee. De verschillende theesoorten zijn afkomstig van plantages en specifieke tuinen overal ter wereld. Daar hoort natuurlijk ook een lekkere praline, peperkoek of gebakje bij.

Restaurant Bistro Blue Origin gaat voor kwaliteit en werkt met respect voor het product. U kunt er terecht voor een gastronomische zakenlunch of een uitgebreid weekendmenu, maar u kunt ook à la carte komen dineren. Neem zeker een kijkje op het suggestiebord van onze Chef!  U hebt steeds keuze uit de lekkerste gerechtjes van het moment.

Gestart als alternatief om de geluidsoverlast van de E17 te beperken en uitgegroeid tot een toonaangevend hotel in de regio. Het Blue Woods Hotel is de perfecte mix van business hotel en toerisme, waar vooral de huiselijke sfeer en gezelligheid troef zijn.