• lentepromos Home Gaverzicht.be Meubelen

Waar staat Gaverzicht voor?

Professioneel advies

Bent u niet zeker van een bepaalde keuze of heeft u vragen over bepaalde materialen, combinaties of kleuren? Vraag dan raad aan één van onze interieuradviseurs. Zij staan klaar om ervoor te zorgen dat u van uw interieur dé omgeving kan maken waarin u zich thuisvoelt.

Laagsteprijsgarantie

Meubelen Gaverzicht garandeert u de laagste prijs. Vindt u elders het product tegen een lagere prijs onder dezelfde voorwaarden, dan betalen wij u het verschil terug. Geldig tot drie weken na uw aankoop.

Service

Twijfels over bepaalde materialen, combinaties of kleuren? Onze klantendienst onderzoekt samen met u de mogelijkheden. Wij voorzien ook graag de levering en plaatsing van uw meubelen. Dit gebeurt volledig door onze eigen professionele plaatsingsdienst.

meubelen-gaverzicht-1 Home Gaverzicht.be Meubelen
be-okay-1 Home Gaverzicht.be Meubelen
keukensgaverzicht-1 Home Gaverzicht.be Meubelen
gaverzichgarden-1 Home Gaverzicht.be Meubelen
baby Home Gaverzicht.be Meubelen
bedroomstories-1 Home Gaverzicht.be Meubelen
lichtstudio-1 Home Gaverzicht.be Meubelen
obrickx-1 Home Gaverzicht.be Meubelen
BWH-1 Home Gaverzicht.be Meubelen
gaverpatio-1 Home Gaverzicht.be Meubelen
bbo Home Gaverzicht.be Meubelen
vivasara-1 Home Gaverzicht.be Meubelen
witvlak Home Gaverzicht.be Meubelen
outlet-1 Home Gaverzicht.be Meubelen
pergalis-1 Home Gaverzicht.be Meubelen
witvlak-1 Home Gaverzicht.be Meubelen

OPENINGSUREN

Maandag – zaterdag: 10u – 19u
Open op zondag en feestdagen: 14u – 19u
Gesloten op dinsdag

Pergalis-2 Home Gaverzicht.be Meubelen

Genieten op de Interieur Avenue

In het hart van Meubelen Gaverzicht ligt de Gaverpatio. U kunt er sinds jaar en dag terecht voor een hartige hap of een verfrissende drink in een uniek kader. Gaverpatio is de ideale lounge om te herbronnen. Elke dag is er een verse daglunch (€11,50) en elke maand wordt een Belgisch biertje in de kijker gezet.

In onze BE-Okay winkel in Deerlijk opende Viva Sara z’n eerste Viva Sara Corner. Hier kunt u (na)genieten van een lekker kopje koffie of een tas thee. De verschillende theesoorten zijn afkomstig van plantages en specifieke tuinen overal ter wereld. Daar hoort natuurlijk ook een lekkere praline, peperkoek of gebakje bij.

Restaurant Bistro Blue Origin gaat voor kwaliteit en werkt met respect voor het product. U kunt er terecht voor een gastronomische zakenlunch of een uitgebreid weekendmenu, maar u kunt ook à la carte komen dineren. Neem zeker een kijkje op het suggestiebord van onze Chef!  U hebt steeds keuze uit de lekkerste gerechtjes van het moment.

Gaverzicht-HP-BWH-e1464786316928 Home Gaverzicht.be Meubelen

© Copyright - Interieur Avenue Gaverzicht