Waar staat Gaverzicht voor?

Professioneel advies

Ben je niet zeker van een bepaalde keuze of heb je vragen over bepaalde materialen, combinaties of kleuren? Vraag dan raad aan één van onze interieuradviseurs. Zij staan klaar om ervoor te zorgen dat jij van jouw interieur dé omgeving kan maken waarin je je thuisvoelt.

Laagsteprijsgarantie

Meubelen Gaverzicht garandeert je de laagste prijs. Vind je elders het product tegen een lagere prijs onder dezelfde voorwaarden, dan betalen wij jou het verschil terug. Geldig tot drie weken na uw aankoop.

Service

Twijfels over bepaalde materialen, combinaties of kleuren? Onze klantendienst onderzoekt samen met jou de mogelijkheden. Wij voorzien ook graag de levering en plaatsing van jouw meubelen. Dit gebeurt volledig door onze eigen professionele plaatsingsdienst.

meubelen-gaverzicht
be-okay
keukensgaverzicht
gaverzichgarden
baby
bedroomstories
lichtstudio
obrickx
bwh
gaverpatio
bbo
vivasara
witvlak
outlet
pergalis
witvlak

We zijn momenteel gesloten

Maandag – zaterdag: 10u – 19u
Zondag en feestdagen: 14u – 19u
Gesloten op dinsdag

Binnenkort een volledig vernieuwde lichtstudio!

Genieten op de Interieur Avenue

In het hart van Meubelen Gaverzicht ligt de Gaverpatio, waar je sinds jaar en dag terechtkunt voor een hartige hap of een verfrissende drink in een uniek kader. Gaverpatio is de ideale lounge om te herbronnen. Elke dag is er een verse daglunch (€11,50) en elke maand wordt een Belgisch biertje in de kijker gezet.

In onze BE-Okay winkel in Deerlijk opende Viva Sara z’n eerste Viva Sara Corner. Hier kan je (na)genieten van een lekker kopje koffie of een tas thee. De verschillende theesoorten zijn afkomstig van plantages en specifieke tuinen overal ter wereld. Daar hoort natuurlijk ook een lekkere praline, peperkoek of gebakje bij.

Restaurant Bistro Blue Origin gaat voor kwaliteit en werkt met respect voor het product. Je kan er terecht voor een gastronomische zakenlunch of een uitgebreide weekendmenu, maar je kan ook à la carte komen dineren. Neem zeker een kijkje op het suggestiebord van onze Chef! Je hebt steeds keuze uit de lekkerste gerechtjes van het moment.

Blue Woods Hotel

© Copyright - Interieur Avenue Gaverzicht