Welkom bij Gaverpatio

Gaverpatio

In het hart van Meubelen Gaverzicht ligt onze Gaverpatio, waar u kunt genieten van een ontspannende shoppauze. Smul van een wafel, pannenkoek, ijsje, … met een kopje koffie of geniet van een verzorgde daglunch met soep. Regelmatig zetten we een Belgisch kwaliteitsbiertje in de kijker. Of u nu snel even iets wilt drinken, een hapje wilt eten of voor een langere tijd wilt uitrusten … In Gaverpatio kan het.

Gaverpatio vindt u op het gelijkvloers, aan de fontein. De keuken is open van 12 tot 18u & de dagschotel is verkrijgbaar van 12 tot 14u30. Gesloten op dinsdag.

Bier van de maand

Liefmans Yell’Oh (2,70 euro)

Een fris aperobier met een stevige fruity bite

Zijn gedurfde mix van limoen, appel, vlierbloesem, basilicum en ananas laat u niet gauw los. Extra onweerstaanbaar geserveerd on the rocks. Dit sprankelende aperobier komt helemaal tot zijn recht in het stijlvolle, maar speelse Liefmansglas.

Liefmans Yell'Oh is het bier van de maand bij Gaverpatio

Gratis hotspot

In onze Gaverpatio is er een GRATIS wifi-hotspot! Ideaal om tijdens uw lunch of shop-break even te tweeten of uw vrienden op Facebook op de hoogte te brengen van uw laatste aankopen. Vraag onze mensen naar het paswoord en u bent bereikbaar voor de ganse wereld.

Zomersuggesties

Cocktail Disaronno (6,50 euro)

Frisse cocktail met Amaretto ‘Disaronno’, citroen & ijsblokjes

Sangria Quint (6,50 euro)

met vers fruit