Welkom bij Gaverpatio

Gaverpatio

In het hart van Meubelen Gaverzicht ligt onze Gaverpatio, waar u kunt genieten van een ontspannende shoppauze. Smul van een wafel, pannenkoek, ijsje, … met een kopje koffie of geniet van een verzorgde daglunch met soep. Regelmatig zetten we een Belgisch kwaliteitsbiertje in de kijker. Of u nu snel even iets wilt drinken, een hapje wilt eten of voor een langere tijd wilt uitrusten … In Gaverpatio kan het.

Gaverpatio vindt u op het gelijkvloers, aan de fontein. De keuken is open van 12 tot 17u30 & de dagschotel is verkrijgbaar van 12 tot 14u30. Gesloten op dinsdag.

Bier van de maand

Averbode Blond (3,50 euro)

Een goudgeel multi-granenbier.

Abdij Averbode is een goudgeel multi-granenbier (gerstemout, haver, spelt) van 7,5% alc. dat dry hopping ondergaat. Dit is een techniek waarbij extra hop in koude lagering toegevoegd wordt, waardoor het bloemig karakter wordt benadrukt. Dit “erkend Belgisch Abdijbier” krijgt nog een nagisting op fles. Het resultaat is een bier dat bloemig geurt en een zweem van zoetigheid en fijne hoparoma’s heeft met een frisse, volle en bittere afdronk.

Gratis hotspot

In onze Gaverpatio is er een GRATIS wifi-hotspot! Ideaal om tijdens uw lunch of shop-break even te tweeten of uw vrienden op Facebook op de hoogte te brengen van uw laatste aankopen. Vraag onze mensen naar het paswoord en u bent bereikbaar voor de ganse wereld.