Mobliberica is een behendig en dynamisch bedrijf. Sinds de oprichting in 1979, ontwerpt en produceert het bedrijf alles in zijn vestigingen in Crevillent, Alicante (Spanje).

Het voortdurende onderzoek naar nieuwe technologieën, materialen en trends, leidt ons tot het creëren van ontwerpen van hoge kwaliteit, die volledig worden geaccepteerd op de internationale markten.

Al onze productieprocessen worden gereguleerd door Europese kwaliteitsnormen en de tests worden uitgevoerd door het Technologisch Instituut van Spanish Furniture. Bovendien maakt de interne kwaliteitsafdeling de meest veeleisende tests op de nieuwe prototypen vóór goedkeuring en begint dan pas het productieproces. Ze zijn ISO 9001 gecertificeerd. Mobliberica hecht veel belang aan het milieu. Momenteel zijn al onze productieprocessen milieuvriendelijk, zoals blijkt uit de verkregen ISO 14001-certificering.

>> volledig overzicht van alle categorieën meubelen die wij in onze winkel aanbieden

De Kedua-stoel

In het noorden van het Suezkanaal, aan de Middellandse Zee, bevindt zich een archeologische site genaamd Tell Kedua. Zoals het verhaal gaat, scheidde Mozes zich hier meer dan 3000 jaar geleden de zee, zodat de vluchtelingen naar de andere kant konden vluchten. Een lang, breed pad tussen enorme watermuren, waarvan we het profiel hebben gebruikt als referentie voor de formele ontwikkeling van de Kedua-stoel, een aspect dat we hebben bevestigd door het model dezelfde naam te geven als de plaats. De opening van zijn armen is een subtiele en elegante uitnodiging om te gaan zitten en er deel van uit te maken, zodat we zijn onmiskenbare comfort kunnen ervaren.

Stoelen “Kedua”

Kedua

Stoelen “Kedua”