Logo Natuzzi Italia
Logo Natuzzi Editions

NATUZZI DNA

De schoonheidscultuur, de passie voor de schone kunsten, de filosofie van het goede leven … ze horen allemaal bij de geschiedenis van het Italiaanse vaderland van Natuzzi. In feite was Italië altijd al opvallend aanwezig in de wereld van mode, design, architectuur, inrichting en decoratie. Het is een natuurlijk en dierbaar cultuurgoed dat Natuzzi blijft inspireren en dat richting blijft geven aan al hun creaties.

Natuzzi Italia is de productlijn met de Total Harmonycollectie, die volledig Made in Italy is. De banken, stoelen en de slaapkamercollectie van Natuzzi Italia worden gecoördineerd met meubels, lampen, accessoires en wandsystemen die door middel van schoonheid en ontspanning geluk verschaffen.

Natuzzi Editions biedt een breed scala lederen banken en stoelen die in het teken staan van comfort en de befaamde sterke punten van Natuzzi: de grote kennis over de wereld van het leer en de bijzondere ontwerp- en productiecapaciteiten.

natuzzi.be

De Natuzzi toonzalen steken sinds kort in een mooi nieuw en modern kleedje. Natuzzi Italia vindt u in toonzaal 9 & Natuzzi Editions is te bewonderen op de 2de verdieping.

Op onze website vindt u ook een volledig overzicht van alle categorieën meubelen die wij in onze winkel aanbieden.