Pode is echt Nederlands topdesign, dat zijn weg vindt naar liefhebbers door heel Europa. Verrassend, fris, kleurrijk en toch heel betaalbaar. Een complete lifestylecollectie, waarmee u uw hele woonkamer kunt inrichten. Daarvoor werken ze samen met gerenommeerde ontwerpers die hun sporen verdiend hebben, en elke keer weer vernieuwende, innovatieve creaties afleveren. Een speciale rol is weggelegd voor artdirectors Roderick en Claire Vos. Zij geven de Pode-collectie een geheel eigen identiteit, in kleur, stijl en ontwerp.

Materialen voor jouw Pode

Persoonlijk design, daar houden ze bij Pode van. Want de mooiste Pode-meubelen maak jij, met jouw unieke keuzes voor kleuren en materialen. Natuurlijk moet je dan wel iets te kiezen hebben. Daarom biedt Pode een rijke collectie van de mooiste materialen samengebracht, waaruit jij je keuze mag maken.

Bekleding

Allereerst gaat het daarbij om de bekleding van jouw nieuwe Pode-meubel. Ga je voor stof of voor leer? In de Pode-collectie vind je een brede selectie stoffen van topleveranciers zoals De Ploeg, Kvadrat en verschillende Italiaanse kwaliteitsweverijen. En ook als je je nieuwe Pode-product graag in leer wilt uitvoeren, kun je precies de keuze maken die het best bij je past.

meer info pode.eu

>> volledig overzicht van alle categorieën meubelen die wij in onze winkel aanbieden

Fold Hoeksalon

Insert Hoeksalon