Zitten in z’n heerlijkste vorm

Wellicht kent u Meubelen Gaverzicht al langer dan vandaag. Dan weet u dat we synoniem staan voor degelijkheid en dat we met succes kwaliteitsvolle, tijdloze zitmeubelen aanbieden. Lees: (design)zetels uit hoogwaardige materialen, met verfijnde afwerking en pure elegantie.

De wereld verandert sneller dan ooit en de trends volgen elkaar razendsnel op. Maar gelukkig bestaan er nog zekerheden in het leven. Zekerheden zoals Meubelen Gaverzicht: degelijk zitcomfort, en dat al bijna 70 jaar lang. Met merken als Stressless, Leolux en Koinor bent u bij ons zeker van topkwaliteit. Kom zeker eens proefzitten in onze toonzaal!

Ondertussen kunt u zich hier laten inspireren door een greep uit ons uitgebreid aanbod zitcomfort: zetels, hoekopstellingen, bijzettafels, salontafels, poufs, … Check ons Cosy Corners magazine voor meer info!

  • Deskundig interieuradvies

  • Alle stijlen, alle materialen

  • Laagsteprijsgarantie

    Vindt u elders het product tegen een lagere prijs onder dezelfde voorwaarden? Dan betalen wij u het verschil terug. Geldig tot drie weken na uw aankoop.

  • Gratis levering

    Woont u binnen een straal van 100 km en bedraagt uw aankoop minimum 1.000 euro? Dan worden uw meubelen gratis thuis geleverd.

Voor prijzen, afmetingen of andere vragen over ons zitcomfort kunt u terecht bij Claude

Claude, interieuradviseur zitcomfort
Zetels

U wandelt Meubelen Gaverzicht binnen op zoek naar een zetel. En dan? Zoveel stijlen, kleuren, modellen, afmetingen, … Een nieuwe zetel kiezen is een niet te onderschatten aankoop, want hij bepaalt voor een groot deel de sfeer in uw woonkamer. Dat weten wij bij Gaverzicht en daarom staan er altijd enthousiaste interieuradviseurs voor u klaar. Meer.

Hoekopstellingen

In plaats van de klassieke combinatie 2+3-zit wordt tegenwoordig ook vaak gekozen voor een hoeksalon. Hiermee haalt u als het ware een complete zithoek in huis. Meer.

Relaxen en fauteuils

Een fauteuil of relax kan perfect mooi én comfortabel zijn. Prettig voor het oog en speciaal ontworpen naar uw lichaam. Meer.

Bijzet -en salontafels

Bij Meubelen Gaverzicht vindt u poufs, salon -en bijzettafels in elke stijl (modern, rustiek, stoer, …), elke vorm, uiteenlopende materialen (hout, glas, …) en voor elk budget. Meer.

Ontwerp uw eigen salon

Met onze meubelconfigurator personaliseert u uw salon per 20 cm en kiest u zelf kleur, bekleding en onderstel. Elk meubel is een persoonlijk stuk dat u met uw eigen  “handschrift” creëert. Onze interieuradviseurs helpen u graag verder. Meer.

Zetels

Kies voor kwaliteit. Dat is belangrijk, want heel wat sofa’s beginnen na een tijdje door te zakken op de plaatsen die u het meest gebruikt. Klachten als rug -en nekpijn kunt u vermijden door een salon te kiezen dat volledig bij uw lichaam past. Zo wordt u in elke houding (staand of liggend) voldoende en blijvend ondersteund. Een sofa kan naast mooi en comfortabel ook praktisch zijn. Wij bieden bijvoorbeeld zetels met geïntegreerde opbergmogelijkheid en elektrische of manuele relaxfunctie. U kunt bij ons ook kiezen voor een modulair salon, zodat u deze kunt afstemmen op de indeling en grootte van uw huiskamer.

Hoekopstellingen

In plaats van de klassieke combinatie 2+3-zit wordt vaker gekozen voor een hoeksalon. Hiermee haalt u als het ware een complete zithoek in huis. Uitgerust met een chaise longue ervaart u dat extra comfort, om lekker onderuit naar uw spannende film te kijken!

Relaxen & fauteuils

Een fauteuil om lekker alleen in neer te vleien, mag niet ontbreken in uw woonkamer. Een variant daarop is de relaxfauteuil, een verstelbare stoel met vaak een uitklapbaar voetenbankje. Een fauteuil hoeft er niet krak hetzelfde uit te zien als uw zetel of hoeksofa. Tegenwoordig is het perfect mogelijk verschillende stijlen te combineren. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor sta-op-relaxen. Deze fauteuils zijn voorzien van een automatische sta-op functie, zodat u zonder inspanning gemakkelijk uit uw zetel kan rechtkomen.

Bijzet -en salontafels

Een afgewerkt interieur kan niet zonder een praktische salon –of bijzettafel. Die tafel vormt immers (meestal) het centrale punt van uw woonkamer. Naast praktisch is een bijzettafel bovendien een interessant interieur-item om mee te spelen. Door het te decoreren naar uw smaak of eens te verplaatsen zorgt u meteen voor variatie in uw woonkamer.

Creëer uw eigen salon

Onze meubelconfigurator maakt het mogelijk om uw eigen salon samen te stellen. U kunt de verschillende elementen van uw zetel zelf kiezen: kleur, materiaal, onderstel en afmetingen. Een 2-zit + 3-zit met een relaxfunctie in bruin leder, een aparte loungechair in stof, een op maat gemaakt hoeksalon met houten onderstel, … de mogelijkheden zijn onbeperkt. Wilt u een andere afmeting? Dan past u met één klik uw salon aan per 20 cm.

Kom zeker ook eens langs in de toonzaal. Daar kunt u de stof voelen, het leder ruiken en het comfort ervaren. Onze medewerkers kunnen u bovendien helpen om uw droomsalon samen te stellen!

Hieronder vindt u de verschillende salonmodellen die u naar uw smaak kunt aanpassen.

Trend van het moment

Gaverzicht staat graag op de eerste rij als het gaat om nieuwe trends. Elk seizoen bezoeken wij de grootste meubelbeurzen ter wereld; Keulen, Parijs, Milaan, … Zo weten we altijd wat ‘hot & happening ‘ is op interieurvlak.

Als u één interieurtrend moet onthouden is het deze: greenery, een vol en intens groen dat doet denken aan de eerste ontluikende lentedagen en aangeduid werd tot kleur van het jaar 2017. Het frisse groen beperkt zich niet enkel tot de modeweken, u kunt er ook ontzettend leuke dingen mee aanvangen in uw interieur! U hoeft niet meteen al uw muren in Greenery te verven natuurlijk, want de trend vertaalt zich het mooist in ‘groene’ accenten doorheen uw huis: botanische prints, planten in huis, een groene sofa of fauteuil in uw woonkamer en het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren.

© Copyright - Interieur Avenue Gaverzicht