Home

Interieur Avenue Gaverzicht

Meubelen, merken en meer

Klantenservice

Onze Dienst na verkoop staat voor u klaar. Wij voorzien ook graag de levering en plaatsing van uw meubelen. Dit gebeurt volledig door onze eigen professionele plaatsingsdienst.

Professioneel advies

Bent u niet zeker van een bepaalde keuze of heeft u vragen over bepaalde materialen, combinaties of kleuren? Vraag dan raad aan een van onze interieuradviseurs. Zij staan klaar om ervoor te zorgen dat u van uw interieur dé omgeving kan maken waarin u zich thuisvoelt.

Laagsteprijsgarantie

Interieur Avenue Gaverzicht garandeert u de laagste prijs. Vindt u elders het product tegen een lagere prijs onder dezelfde voorwaarden, dan betalen wij u het verschil terug. Geldig tot drie weken na uw aankoop.

Onze klanten aan het woord

Graag wens ik jullie langs deze weg even te feliciteren met het fantastische personeel dat u in dienst heeft. Voor mijn laatste bestellingen heb ik o.a. te doen gehad met Thierry, Pascal, en vooral met Catherine. Iedereen neemt veel tijd om de klant te helpen bij het maken van de juiste beslissing. En dit altijd met de glimlach. Het is een plezier om te winkelen in Gaverzicht.

Gerry

Onze salon komt van Meubelen Gaverzicht en wij zijn nog altijd tevreden.
Alles is van het mooiste!
Jullie zijn vriendelijk en we komen zeker terug!
Laat ons de nieuwe acties weten.

Luc & GisèleSalon

Langs deze weg willen wij jullie van harte bedanken voor de geleverde service.
In aankoop zijn we goed geholpen door Dhr. Dirk Braeckeveldt. Zonder ons iets op te dringen zijn we na 2 bezoeken tot een besluit gekomen. Heel mooie combinatie en past geheel in ons interieur. De plaatsing door Jerome en Davy is perfect verlopen. Zijn jongens die op een zorgzame manier met de meubels omgaan en hebben oog voor detail naar afwerking toe. Zeer beleefd, sereen en weten waar ze mee bezig zijn.
Jullie opvolging naar info over levering en dienst na verkoop zijn eveneens aan te bevelen.

Alain & Martine uit GentbruggeBedankt!

Geweldige zaak waar iedereen zijn gading kan vinden.
Heel leuke gadgets en mooie interieursnuisterijen.
Je gaat wel altijd met iets naar buiten!
Heel vriendelijk en gemotiveerd personeel.

IsabelGeweldig!

Via deze weg willen wij uw interieuradviseur Steven Vandenhende bedanken voor het verstrekken van advies bij het kiezen van de meubels voor het herinrichten van onze woonkamer. Het mag gezegd zijn dat hij ons op een uiterst vriendelijke en professionele manier heeft bijgestaan!

Jacques & CarineProfessioneel interieuradvies

Bedankt voor de service! Pluim voor jullie sympathieke verkoper Martijn Meert!

Diego & Line uit OudenaardeBedankt voor de serivce

Geachte, hierbij laat ik u weten dat ik ZEER tevreden ben over jullie diensten.
Jullie hebben zeer bekwaam personeel in dienst en zeer vriendelijk.
Ik kom zeker terug en zal veel reclame maken!

Freddy uit Heist-Aan-ZeeZEER tevreden!

Deze namiddag werd de levering bij mijn mama geleverd.
Ik was erbij omdat mijn mama 87 jaar is en alhoewel ze uitkeek naar haar nieuwe meubels, is dit voor haar een stressvolle situatie.
De 2 mannen die kwamen leveren waren heel vriendelijk, heel vlot, heel handig en pakten alles zeer professioneel aan. Ik wil hen langs deze weg nogmaals bedanken!

Mieke uit WaregemZeer professioneel!

Heel tevreden van de service en sympathieke mensen met de nodige vakkennis. Ze letten op elk detail en brengen verbeteringen aan waar nodig. Er was een vlotte afhandeling en er werd netjes gewerkt.

Kris uit BruggeEen tevreden klant!