Deerlijk én Moeskroen

Babywinkel Gaverzicht

U verwacht binnenkort een baby? Dan is het aftellen begonnen en gaat u enthousiast op zoek naar alles wat uw kindje zal nodig hebben. Ongetwijfeld wilt u van de babykamer iets prachtigs maken, een zalig plekje waar u en uw baby zich veilig en geborgen voelen. Bij baby@gaverzicht vindt u ongetwijfeld de droomitems die u in gedachten had … En meer!

Een greep uit ons aanbod:

Maak een afspraak

056 78 32 21
Ons ervaren team staat steeds voor u klaar. Voor een optimale begeleiding maakt u het best een afspraak.

Thuis virtueel shoppen

Wandel door Baby@Gaverzicht en ontdek alle babyproducten zoals kamers, accessoires, kleding etc. Tijdens de virtuele toer passeer je diverse informatiepunten. Op elk puntje in de video kan je 360° draaien door met je muis of pijltjestoetsen het beeld te verplaatsen.

Kan ik u helpen?

Stel hier uw vragen of opmerkingen en wij zullen u zo snel mogelijk contacteren.

Geboortelijst

Geboortelijst aanleggen

Elke pasgeborene heeft veel aandacht, warmte en genegenheid nodig. Een mooie, ordelijke omgeving is bovendien ook heel belangrijk voor de ontwikkeling van jouw kindje. Bij baby@Gaverzicht besteden we veel aandacht aan de samenstelling van onze collecties. We beschikken over een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten en trendy merken. Mooie meubelen, vertederende knuffeldieren, schattige hebbedingen voor baby en peuter, … Alles van fopspeen tot volledige jeugdkamer.

Kortom, bij ons vindt u alles om uw baby gelukkig te maken. Kom naar een van onze winkels voor vrijblijvend advies over het aanleggen van uw geboortelijst. Daarna kunt u uw lijst eenvoudig online raadplegen en wijzigen. Familie en vrienden kunnen uw lijst van thuis bekijken en kiezen wat ze als cadeau wensen te geven.

Checklist geboortelijst: waar moet je op letten?

Wanneer?
Een geboortelijst aanleggen kan om het even wanneer. Wij adviseren ten laatste 2 à 3 maanden voor de geboorte. Op deze manier komen bestellingen tijdig binnen.

Service
Ons team van ervaren medewerkers staat voor u klaar. Eén van onze adviseurs zal met u het uitgebreide assortiment aan babyartikelen overlopen. Maak voor een optimale begeleiding het best een afspraak via 056 78 32 21 of baby@gaverzicht.be. Daarna kan de lijst steeds online geraadpleegd of gewijzigd worden.

Keuze en zekerheid
Baby@Gaverzicht beschikt over de allergrootste keuze en volgt de nieuwste trends. Vindt u toch iets niet terug, dan zoeken we samen een oplossing en kan het alsnog besteld worden. Bij het afronden van uw bestelling krijgt u het lijstje van alle artikelen mee. Zo behoudt u het overzicht. Ook worden er gratis kaartjes meegegeven om bij uw geboorteaankondigingen te voegen. Er wordt een waarborg gevraagd, die u bij het afsluiten van de geboortelijst onmiddellijk terug krijgt. Hierna wordt alles zorgvuldig opgeborgen tot het grote moment is aangebroken …

De grote dag
Bij de geboorte geeft u ons een seintje en uw geboortelijst wordt gepersonaliseerd en online geplaatst. Familie en vrienden kunnen onmiddellijk online reserveren of bellen, of nog leuker: een bezoekje brengen aan baby@Gaverzicht.

Online
Iedereen kan inloggen met de naam en de geboortedatum van uw kindje. Men krijgt een lijst te zien met foto’s, waarop de keuze kan aangevinkt worden. Verder kiest men om het artikel af te halen in de winkel of om het te laten bezorgen aan de ouders. Daarna wordt u op de hoogte gebracht van de reservaties die klaarliggen.

Cadeaucheques
Familie en vrienden kunnen ook kiezen om een cadeaucheque te schenken. Deze kan in mindering gebracht worden van de geboortelijst, maar is ook geldig op een andere aankoop op de volledige Interieur Avenue.

Afsluiten
Het afsluiten van uw lijst doet u het best 3 maanden na de geboorte. Niet gekozen spulletjes nemen we terug (uitgezonderd bestellingen, solden- en promotieartikelen). 

Topmerken in stock

Afspraak maken met ons baby@gaverzicht-team.

Acties

Gratis plooibed bij aanleg van een geboortelijst*

Actie geldig tot en met 31 december 2020.

Gratis plooibed bij aanleg van een geboortelijst

Toonzaal

Bij Baby@Gaverzicht maken we geregeld plaats voor nieuwe collecties. Daardoor hebben wij af en toe toonzaalmodellen te koop. Deze kan u meteen meenemen!

Om een toonzaalmodel te kopen moet u snel zijn want er is telkens maar 1 exemplaar van te verkrijgen.

Cadeautips

Sinterklaas

Nog heel even en Sinterklaas komt langs. Hij heeft natuurlijk wel een beetje hulp nodig bij het vinden van de juiste cadeautjes. Ontdek hier enkele ideeën voor jouw verlanglijstje.

Sinterklaas - geschenken

Collecties

Kom eens langs in onze winkels in Deerlijk of Moeskroen. Je ontdekt er een ruime collectie babykleding, babykamers, decoratie, buggy’s, kinderwagens, luiertassen en tal van andere producten die je baby doen lachen!

Matrassen voor het babybedje

Sonhar

Veilig en comfortabel naar dromenland, ook voor deugnieten en avonturiers.

Voor jonge ouders is het geen geheim: een goede nachtrust voor je baby betekent een goede nachtrust voor jou. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom bieden onze babymatrasjes jouw kleintje een comfortabele en gezonde slaap. Dankzij een kwaliteitsvolle, ademende matras kan hij heerlijk vertoeven in dromenland. En zo kun jij zonder zorgen genieten van een rustmoment … want je weet dat hij veilig is, daar ver weg in dat land van zalige dromen.

Sonhar® speelt hun met verschillende types matrassen in op de specifieke behoeften van elke baby. Reflux, zweten of veel bewegen: de juiste materialen werden gekozen om een comfortabele nachtrust te garanderen.

  • Matrassen babybedjes

Stel hier al uw vragen over onze babycollecties