Deerlijk én Moeskroen

Babywinkel Gaverzicht

U verwacht binnenkort een baby? Dan is het aftellen begonnen en gaat u enthousiast op zoek naar alles wat uw kindje zal nodig hebben. Ongetwijfeld wilt u van de babykamer iets prachtigs maken, een zalig plekje waar u en uw baby zich veilig en geborgen voelen. Bij baby@gaverzicht vindt u ongetwijfeld de droomitems die u in gedachten had … En meer!

Een greep uit ons aanbod:

Babycatalogus 2022 - 2023

Thuis virtueel shoppen

Bezoek onze virtuele showroom vanuit je zetel. Wandel door Baby@Gaverzicht en ontdek alle babyspulletjes. Tijdens de virtuele toer passeer je verschillende infopunten. Op elk punt in de video kan u 360° draaien door met je muis of pijltjestoetsen het beeld te verplaatsen.

Maak een afspraak

056 78 32 21
Ons ervaren team staat steeds voor u klaar. Voor een optimale begeleiding maakt u het best een afspraak.

Geboortelijst

Geboortelijst aanleggen

Elke pasgeborene heeft veel aandacht, warmte en genegenheid nodig. Een mooie, ordelijke omgeving is bovendien ook heel belangrijk voor de ontwikkeling van jouw kindje. Bij baby@Gaverzicht besteden we veel aandacht aan de samenstelling van onze collecties. We beschikken over een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten en trendy merken. Mooie meubelen, vertederende knuffeldieren, schattige hebbedingen voor baby en peuter, … Alles van fopspeen tot volledige jeugdkamer.

Kortom, bij ons vindt u alles om uw baby gelukkig te maken. Kom naar een van onze winkels voor vrijblijvend advies over het aanleggen van uw geboortelijst. Daarna kunt u uw lijst eenvoudig online raadplegen en wijzigen. Familie en vrienden kunnen uw lijst van thuis bekijken en kiezen wat ze als cadeau wensen te geven.

Checklist geboortelijst: waar moet je op letten?

Wanneer?
Een geboortelijst aanleggen kan om het even wanneer. Wij adviseren ten laatste 2 à 3 maanden voor de geboorte. Op deze manier komen bestellingen tijdig binnen.

Service
Ons team van ervaren medewerkers staat voor u klaar. Eén van onze adviseurs zal met u het uitgebreide assortiment aan babyartikelen overlopen. Maak voor een optimale begeleiding het best een afspraak via 056 78 32 21 of baby@gaverzicht.be. Daarna kan de lijst steeds online geraadpleegd of gewijzigd worden.

Keuze en zekerheid
Baby@Gaverzicht beschikt over de allergrootste keuze en volgt de nieuwste trends. Vindt u toch iets niet terug, dan zoeken we samen een oplossing en kan het alsnog besteld worden. Bij het afronden van uw bestelling krijgt u het lijstje van alle artikelen mee. Zo behoudt u het overzicht. Ook worden er gratis kaartjes meegegeven om bij uw geboorteaankondigingen te voegen. Er wordt een waarborg gevraagd, die u bij het afsluiten van de geboortelijst onmiddellijk terug krijgt. Hierna wordt alles zorgvuldig opgeborgen tot het grote moment is aangebroken …

De grote dag
Bij de geboorte geeft u ons een seintje en uw geboortelijst wordt gepersonaliseerd en online geplaatst. Familie en vrienden kunnen onmiddellijk online reserveren of bellen, of nog leuker: een bezoekje brengen aan baby@Gaverzicht.

Online
Iedereen kan inloggen met de naam en de geboortedatum van uw kindje. Men krijgt een lijst te zien met foto’s, waarop de keuze kan aangevinkt worden. Verder kiest men om het artikel af te halen in de winkel of om het te laten bezorgen aan de ouders. Daarna wordt u op de hoogte gebracht van de reservaties die klaarliggen.

Cadeaucheques
Familie en vrienden kunnen ook kiezen om een cadeaucheque te schenken. Deze kan in mindering gebracht worden van de geboortelijst, maar is ook geldig op een andere aankoop op de volledige Interieur Avenue.

Afsluiten
Het afsluiten van uw lijst doet u het best 3 maanden na de geboorte. Niet gekozen spulletjes nemen we terug (uitgezonderd bestellingen, solden- en promotieartikelen). 

  • Baby@Gaverzicht

Kan ik u helpen?

Stel hier uw vragen of opmerkingen en wij zullen u zo snel mogelijk contacteren.

Collecties

Kom eens langs in onze winkels in Deerlijk of Moeskroen. Je ontdekt er een ruime collectie babykleding, babykamers, decoratie, buggy’s, kinderwagens, luiertassen en tal van andere producten die je baby doen lachen!

Collectie babykamers

Inspiratie nodig voor het inrichten van de baby- of kinderkamer? Loop eens door onze (virtuele) showroom of bekijk onze collectie babykamers hieronder.

Neyt
Neyt
Neyt
Neyt

Collectie matrassen babybedjes

Aerosleep

Veilig en comfortabel naar dromenland, ook voor deugnieten en avonturiers.

Bij Aerosleep geloven ze sterk in baby’s veilig te laten slapen. Ze ontwikkelen al meer dan 20 jaar veilige slaapproducten voor baby’s. Het begon met een veilige matrasbeschermer en is uitgegroeid tot een ruim assortiment inclusief matras, hoeslaken, kussen etc.

Alle producten werden onderworpen aan wetenschappelijke testen en ze blijven ook voortdurend innoveren.

Aerosleep
Aerosleep
Aerosleep
Aerosleep
Aerosleep

Collectie buggy’s en kinderwagens

Wil je liever een kinderwagen die licht is en gemakkelijk mee te nemen of verkies je een met alle comfort die je maar wenst? In onze collectie kinderwagens vind je ongetwijfeld een buggy die bij jouw levensstijl past. Wij hebben er in alle soorten maten en kleuren.

Collectie (kinder)stoelen

Deze collectie schommelstoelen voor volwassenen zijn heerlijk om in te ontspannen en zijn speciaal ontworpen voor ouders om hun baby in te voeden. Ideaal voor op de kinder- of woonkamer. We hebben ook identieke zeteltjes voor jouw kleine spruit.

Schommelstoelen volwassenen

Baby- en kinderstoelen / schommels

Collectie speelgoed

Rijdend speelgoed

Ben je nog op zoek naar leuk (rijdend) speelgoed voor buiten of binnen? Doe inspiratie op door onze collectie hieronder.

Knuffels

Knuffel- en teddyberen

Baby’s houden van doudou’s om te knuffelen én het is ook goed voor de emotionele ontwikkeling van je kind. Je baby of peuter zal al snel beste vrienden worden met zijn knuffelbeer.

Warmteknuffels

Wij hebben tal van leuke warmteknuffels speciaal ontworpen voor baby’s om krampjes te verzachten of extra warmte te geven.

Hartslagknuffels

Hartslagknuffels kalmeren jouw baby doordat ze de hartslag van de mama nabootsen. Ze helpen jouw baby om in slaap te vallen.

Muziekknuffels

Muziekknuffels zijn leuk als decoratie in de kinderkamer, maar ook rustgevend voor je baby. Beschikbaar in verschillende vormen en kleuren.

Speelmeubels

Speelmeubels zijn ideaal om een woon- of kinderkamer een speelse sfeer te geven. Speeltapijten-, meubels en tenten zullen sowieso in de smaak vallen bij jouw kleine spruit! Wij selecteerden de populairste hieronder.

Bijtring

Als de eerste melktandjes doorkomen, zal je kind vaak wat ongemakken ondervinden. Een bijtring kan deze pijn verminderen. Ontdek ons aanbod in de winkels.

Speelgoed

Ontdek ons aanbod stapeltorens en (bad)speelgoed in de winkels.

Collectie baby accessoires

Slaaphulpmiddelen

Slaaphulpmiddelen kunnen van alles zijn: een babynestje, nachtlamp, slaapknuffel of een leuke fopspeen. Help je kind makkelijker in slaap te vallen met deze producten.

Verzorging

Er komt een tijd dat je peuter de luier ontgroeit en hij of zij een babypotje nodig heeft. Ontdek onze toiletartikelen hieronder.

Collectie accessoires mama

Voedingskussens

Op zoek naar accessoires die mama’s helpen bij het geven van borstvoeding? Een voedingskussen kan dit al veel gemakkelijker maken.

Verzorgingstassen

Verzorgingstassen zijn tegenwoordig heel populair en super functioneel. Een must have bij de geboorte van je kind.

Topmerken in stock

Afspraak maken met ons baby@gaverzicht-team.

Acties

Toonzaal

Bij Baby@Gaverzicht maken we geregeld plaats voor nieuwe collecties. Daardoor hebben wij af en toe toonzaalmodellen te koop. Deze kan u meteen meenemen!

Om een toonzaalmodel te kopen moet u snel zijn want er is telkens maar 1 exemplaar van te verkrijgen.

Cadeautips

Heb je iemand in jouw vriendenkring / familie die zwanger is of wil je zelf jouw baby of peuter eens verwennen? Wij verzamelden de leukste cadeautjes zowel voor jongens als meisjes én mama’s. Ontdek hier enkele ideeën.

  • Cadeautips

Stel hier al uw vragen over onze babycollecties