Welkom bij onze Gaverpatio

Moeskroen / Mouscron

Gaverpatio Moeskroen

Bij Interieur Avenue Gaverzicht in Moeskroen kan u tijdens de openingsuren van de winkel terecht in onze Gaverpatio op de derde verdieping. De sfeervolle bistro heeft een nieuwe keuken en een nieuw concept met een selectie van wat Gaverzicht en Be-Okay aan interieurmogelijkheden te bieden hebben.

We heten u steeds welkom voor een knapperig broodje, een frisse salade of gegarneerde croque. Dit samen met een ruime keuze uit een selectie van Belgische bieren, of frisdranken. In de namiddag bieden we terug onze pannenkoeken en lekkere wafels aan, samen met een heerlijke warme koffie of thee.

Wij beschikken bovendien over een gezellig zonneterras met panoramisch zicht op de omgeving waar je bij een traditioneel Belgisch bier of lekkere koffie gezellig kan wegdromen.

Gratis wifi

In onze Gaverpatio bieden wij gratis wifi! De ideale plek dus voor uw lunch of shop-break. Vraag het paswoord aan onze medewerkers en u bent bereikbaar voor de ganse wereld.

Corona-maatregelen

Naar aanleiding van de beslissing van de federale overheid omtrent COVID-19 blijft onze Gaverpatio nog gesloten tot nader order.
Wij wensen u en uw familie het allerbeste toe.

We willen u bedanken voor uw vertrouwen en begrip, ook in deze tijd!