Welkom bij onze Gaverpatio

Moeskroen / Mouscron

Gaverpatio Moeskroen

Bij Interieur Avenue Gaverzicht in Moeskroen kan u tijdens de openingsuren van de winkel terecht in onze Gaverpatio op de derde verdieping. De sfeervolle bistro heeft een nieuwe keuken en een nieuw concept met een selectie van wat Gaverzicht en Be-Okay aan interieurmogelijkheden te bieden hebben.

We heten u steeds welkom voor een heerlijke lunch, knapperig broodje, een frisse salade, gegarneerde croque en nog veel meer. Dit samen met een ruime keuze uit een selectie van Belgische bieren, of frisdranken. In de namiddag bieden we terug onze pannenkoeken en lekkere wafels aan, samen met een heerlijke warme koffie of thee.

Wij beschikken bovendien over een gezellig zonneterras met panoramisch zicht op de omgeving waar je bij een traditioneel Belgisch bier of lekkere koffie gezellig kan wegdromen.

Gratis wifi

In onze Gaverpatio bieden wij gratis wifi! De ideale plek dus voor uw lunch of shop-break. Vraag het paswoord aan onze medewerkers en u bent bereikbaar voor de ganse wereld.

COVID SAFE TICKET / GEZONDHEIDSPAS

In de Gaverpatio in Moeskroen is het verplicht om je gezondheidspas te tonen. Om toegang te krijgen tot de cafetaria, gelieve 1 van onderstaande certificaten aan te tonen:

  • een vaccinatiecertificaat.
  • of een herstelcertificaat van maximaal 180 dagen.
  • of een testcertificaat van een PCR-test niet ouder dan 48 uur of een antigenentest niet ouder dan 24 uur afgenomen door een zorgverstrekker.