Welkom bij Gaverpatio

Deerlijk

COVID SAFE TICKET / GEZONDHEIDSPAS

In de Gaverpatio in Deerlijk is het verplicht om je gezondheidspas te tonen. Om toegang te krijgen tot de cafetaria, gelieve 1 van onderstaande certificaten aan te tonen:

  • een vaccinatiecertificaat.
  • of een herstelcertificaat van maximaal 180 dagen.
  • of een testcertificaat van een PCR-test niet ouder dan 48 uur of een antigenentest niet ouder dan 24 uur afgenomen door een zorgverstrekker.

Gaverpatio

In het hart van Meubelen Gaverzicht in Deerlijk ligt onze Gaverpatio, waar u kunt genieten van een ontspannende shoppauze. Smul van een wafel, pannenkoek, ijsje, … met een kopje koffie of geniet van een verzorgde daglunch met soep. Regelmatig zetten we een Belgisch kwaliteitsbiertje in de kijker. Of u nu snel even iets wilt drinken, een hapje wilt eten of voor een langere tijd wilt uitrusten … In Gaverpatio kan het.

Gaverpatio vindt u op het gelijkvloers, aan de fontein. De Gaverpatio is open van 11u00 tot 18u30. De keuken is open van 12u00 tot 17u30 & de dagschotel is verkrijgbaar van 12u00 tot 14u30. Gesloten op dinsdag.

Bier in de kijker

Gouden Carolus (3,50 euro)

9% VOL

Goudblond, kruidig en verfrissend.

Vol bevallige tederheid, met een zuivere en keurige smaak, op fles gerijpt, uitsluitend van bleke mout bekomen, hoog gegist en 100 % natuurlijk.

Gouden Carolus

Gratis hotspot

In onze Gaverpatio is er een GRATIS wifi-hotspot! Ideaal om tijdens uw lunch of shop-break even te tweeten of uw vrienden op Facebook op de hoogte te brengen van uw laatste aankopen. Vraag onze mensen naar het paswoord en u bent bereikbaar voor de ganse wereld.

Gaverpatio Deerlijk - week 4