Welkom bij Gaverpatio

Gaverpatio

In het hart van Meubelen Gaverzicht in Deerlijk ligt onze Gaverpatio, waar u kunt genieten van een ontspannende shoppauze. Smul van een wafel, pannenkoek, ijsje, … met een kopje koffie of geniet van een verzorgde daglunch met soep. Regelmatig zetten we een Belgisch kwaliteitsbiertje in de kijker. Of u nu snel even iets wilt drinken, een hapje wilt eten of voor een langere tijd wilt uitrusten … In Gaverpatio kan het.

Gaverpatio vindt u op het gelijkvloers, aan de fontein. De keuken is open van 12 tot 17u30 & de dagschotel is verkrijgbaar van 12 tot 14u30. Gesloten op dinsdag.

Bier in de kijker

Mum Beer (3,50 euro)

Mum Beer is een bier gewonnen uit natuurlijke producten en grondstoffen: zuiver water, hop, biergist, mout én een delicaat extract geraffineerd uit onze chrysantenbloemblaadjes.

Hiervoor worden er specifieke planten met de grootste zorg en selectie geteeld. Van de mooie bloeirijpe bloemen worden de bloemblaadjes geoogst en gedroogd. Op basis van dit gedroogd mengsel wordt er vervolgens een uniek extract gewonnen. Dit plantenextract geeft de unieke smaak aan ons Mum Beer.

Mum Beer is een rijk amberkleurig Het is ongefilterd, wat zorgt voor een troebelheid in het glas. (bij overmatig drinken van dit bier, zet deze troebelheid zich mogelijks ook wat door in je hoofd.)

Fles 33cl  – 6,5% Vol alc.

Gratis hotspot

In onze Gaverpatio is er een GRATIS wifi-hotspot! Ideaal om tijdens uw lunch of shop-break even te tweeten of uw vrienden op Facebook op de hoogte te brengen van uw laatste aankopen. Vraag onze mensen naar het paswoord en u bent bereikbaar voor de ganse wereld.