Welkom bij Gaverpatio

Gaverpatio

In het hart van Meubelen Gaverzicht in Deerlijk ligt onze Gaverpatio, waar u kunt genieten van een ontspannende shoppauze. Smul van een wafel, pannenkoek, ijsje, … met een kopje koffie of geniet van een verzorgde daglunch met soep. Regelmatig zetten we een Belgisch kwaliteitsbiertje in de kijker. Of u nu snel even iets wilt drinken, een hapje wilt eten of voor een langere tijd wilt uitrusten … In Gaverpatio kan het.

Gaverpatio vindt u op het gelijkvloers, aan de fontein. De keuken is open van 12 tot 17u30 & de dagschotel is verkrijgbaar van 12 tot 14u30. Gesloten op dinsdag.

Bier in de kijker

Julia (3,50 euro)

33cl – 5,7% VOL

Julia “The Birth” is een fris en gebalanceerd blond degustatiebier van hoge gisting, hergist op fles.

Zij is gebrouwen met gerstemout en tarwemout en heeft toetsen afkomstig van de cascade en amarillo hop, die de frisse, fruitige smaak geven. 

Zij is licht en troebel met een fluweelzachte smaak. De matige bitterheid en zachte afdronk maken van Julia de ideale dorstlesser.

Gratis hotspot

In onze Gaverpatio is er een GRATIS wifi-hotspot! Ideaal om tijdens uw lunch of shop-break even te tweeten of uw vrienden op Facebook op de hoogte te brengen van uw laatste aankopen. Vraag onze mensen naar het paswoord en u bent bereikbaar voor de ganse wereld.