Welkom bij Gaverpatio

Deerlijk

Gaverpatio

In het hart van Meubelen Gaverzicht in Deerlijk ligt onze Gaverpatio, waar u kunt genieten van een ontspannende shoppauze. Smul van een wafel, pannenkoek, ijsje, … met een kopje koffie of geniet van een verzorgde daglunch met soep. Regelmatig zetten we een Belgisch kwaliteitsbiertje in de kijker. Of u nu snel even iets wilt drinken, een hapje wilt eten of voor een langere tijd wilt uitrusten … In Gaverpatio kan het.

Gaverpatio vindt u op het gelijkvloers, aan de fontein. De Gaverpatio is open van 11u00 tot 18u30. De keuken is open van 12u00 tot 17u30 & de dagschotel is verkrijgbaar van 12u00 tot 14u30. Gesloten op dinsdag.

Bier in de kijker

Kwaremont (3,50 euro)

6,6% VOL

Pittig blond / 6,6%

Helder, mooie bronskleur met vaste schuimkraag

Zachte, volle smaak met een lichte, aangename bitterheid en een kruidige toets. Hoppig karakter.

Kwaremont - Bier in de kijker

Corona-maatregelen

Naar aanleiding van de beslissing van de federale overheid omtrent COVID-19 blijft onze Gaverpatio gesloten tot nader order.
Wij wensen u en uw familie het allerbeste toe.

We willen u bedanken voor uw vertrouwen en begrip, ook in deze tijd!
het Gaverpatio team

Gratis hotspot

In onze Gaverpatio is er een GRATIS wifi-hotspot! Ideaal om tijdens uw lunch of shop-break even te tweeten of uw vrienden op Facebook op de hoogte te brengen van uw laatste aankopen. Vraag onze mensen naar het paswoord en u bent bereikbaar voor de ganse wereld.