Deerlijk én Moeskroen

Bij de Bijnen Meubel Groep kunt u diverse stijlen ontdekken om in te wonen of te slapen. Net even anders, altijd verrassend, individueel en verbazingwekkend. Bij ons vindt u uw persoonlijke woonomgeving, om precies zo te leven, zoals u zich voelt. De Bijnen Meubel Groep is een echt familiebedrijf en één van de weinige Nederlandse Meubel fabrikanten met de unieke productie mogelijkheden van een standaard collectie gecombineerd met  de mogelijkheid van serie maatwerk productie voor private label of projecten. Bij de Bijnen Meubel Groep worden meubel-trends op geheel eigen wijze vertaald naar een actuele collectie kasten, tafels, stoelen, ledikanten, banken en fauteuils. Alle collecties op de website worden geleverd via het dealernetwerk van de Bijnen Meubel Groep. Door op product niveau op de knop “vind dealer” te klikken kunt u eenvoudig de verkoop adressen vinden. Er is altijd een dealer bij u in de buurt.

Bekijk de volledige collectie op www.bijnen.nl

>> volledig overzicht van alle categorieën meubelen die wij in onze winkel aanbieden

ADATTO

Ontwerp uw eigen kast

ADATTO is een modulair kastenconcept, waarbij u uw eigen kast geheel naar uw wensen laat maken. Hiervoor werd speciaal een handige, intuïtieve 3D-online configurator ontwikkeld die u vanuit tientallen inspiratievoorbeelden op weg helpt bij het creëren van uw droomkast.

Deze meubelen sluiten naadloos aan bij uw persoonlijke woonomgeving dankzij het ruim aanbod aan afwerkingen en standaardmaten. Bovendien zijn de verschillende collecties onderling perfect combineerbaar. Neo Cocoon zorgt indien nodig ook voor aangepaste afmetingen.

Meer weten over prijzen, modellen, afmetingen,... van het merk Bijnen?