Neo Cocoon is een Belgisch merk dat meer dan 20 jaar geleden boven de doopvont werd gehouden. Dankzij een eigen ontwerpafdeling en een modern uitgerust meubelatelier worden mooie, tijdloze meubelen van hoogstaande kwaliteit vervaardigd tegen een betaalbare prijs. Het team van Neo Cocoon kiest resoluut voor het maken van duurzame meubelen, die volledig door eigen vaklui worden vervaardigd. Daarbij wordt gebruik gemaakt van authentieke materialen die met veel liefde voor het vak worden verwerkt tot een hoogst gepersonaliseerd designmeubel. De collectie tafels en kasten van Neo Cocoon is zeer uitgebreid en wordt ieder jaar aangevuld met nieuwe elementen die een weergave zijn van de nieuwste trends in wonen. Op die manier wordt met de Neo Cocoon meubelen elk interieur omgevormd tot een nieuwe cocon, waar iedereen een persoonlijke invulling kan aan geven. neococoon.be

>> volledig overzicht van alle categorieën meubelen die wij in onze winkel aanbieden

ADATTO BY NEO COCOON

Ontwerp uw eigen kast

ADATTO is een modulair kastenconcept, waarbij u uw eigen kast geheel naar uw wensen laat maken. Hiervoor werd speciaal een handige, intuïtieve 3D-online configurator ontwikkeld die u vanuit tientallen inspiratievoorbeelden op weg helpt bij het creëren van uw droomkast.

De Neo Cocoon meubelen sluiten naadloos aan bij uw persoonlijke woonomgeving dankzij het ruim aanbod aan afwerkingen en standaardmaten. Bovendien zijn de verschillende collecties onderling perfect combineerbaar. Neo Cocoon zorgt indien nodig ook voor aangepaste afmetingen.

Meer weten over prijzen, modellen, afmetingen, … van het merk Neo Cocoon?