Deerlijk én Moeskroen

Henders & Hazel

Leven & Genieten

In onze samenleving van vandaag, vaak met veel drukte, haast en overvolle agenda’s, is ruimte maken voor ontspanning een must. Ontspannen lukt je natuurlijk het best als jouw leefruimte ook jouw persoonlijke sfeer uitademt. Daar waar jouw voorkeur van “Lifestyle” het best tot zijn recht komt.

Deze gedachte heeft de oprichters van H&H geïnspireerd een woonmodehuis op te richten met de naam “Henders & Hazel”.

Unieke ontwerpen

H&H ontwerpt meubels en accessoires die een ziel geven aan je huis, waardoor je interieur jouw verhaal vertelt. Of je nu van reizen houdt, sporten, een culinaire fijnproever bent, of je houdt van pure luxe of meer van gezelligheid met vrienden; Henders & Hazel geeft je interieur alles wat je nodig hebt om in te leven en te genieten.

Wereldse inspiratie

De inspiratie de woonseries hebben ze opgedaan over de gehele wereld. De fleurige kleuren van Cuba, de spiritualiteit van India, de gratie van het oude Rome, moderne architectuur; allemaal vinden ze hun weerklank in de woonseries van H&H. Dit zie je direct terug in de ontwerpen, kleuren en de materialen die ze gebruiken. Ze hebben hun eigen handschrift, stralen karakter uit en zijn niet aan tijd of stijl gebonden.

Design & Kwaliteit

De ontwerpers van H&H besteden veel aandacht aan het uiterlijk en details van de meubelseries, maar ook aan duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Mooie ontwerpen verdienen ook een mooie aankleding. Hun stylisten en ontwerpers hebben daarom een uitgebreide collectie woonaccessoires, wanddecoraties, verlichting en karpetten ontworpen, verdeeld naar 5 hoofdkleurthema’s. Kleuren bepalen de sfeer waarin je wilt leven en zijn met de decoraties “the finishing touch” van jouw leefruimte.

Ontdek hun volledige collectie op www.deerlijk.hendersandhazel.be of bekijk het woonmagazine via deze link.

>> volledig overzicht van alle categorieën meubelen die wij in onze winkel aanbieden