Deerlijk
logo Kreamat

KREAMAT

Kreamat maakt al meer dan 25 jaar flexibele slaapoplossingen die maximaal inspelen op de individuele slaapbehoefte van de klanten. Deze slaapoplossingen (matrassen, boxsprings, …) worden geproduceerd in België. Het accent ligt op de K, die staat voor de sterke kracht achter de creaties van het ergonomisch verantwoorde ligcomfort. Kreamat heeft gedurende enige tijd research en ontwikkeling gedaan om de verantwoorde ergonomie ook voelbaar te kunnen uiten in een bijhorende boxspringlijn. De unieke gepatenteerde Kreamat schouder-techniek zorgt ervoor dat het lichaam in zijn natuurlijke houding wordt aangestuurd. Bekijk de volledige collectie op www.kreamat.be

>> volledig overzicht van alle categorieën meubelen die wij in onze winkel aanbieden

Slapen à la carte

Slapen is nog nooit zo persoonlijk geweest

Iedereen is uniek. Om een juiste slaapondersteuning te bepalen voor de schouders, lende en heup mogen we niet alleen rekening houden met lengte en gewicht. Er moet vooral rekening gehouden worden met de lichaamsbouw. Waar het gewicht zich voornamelijk situeert en welke natuurlijke welvingen iemand heeft, zijn van groot belang voor een natuurlijke slaaphouding.


Bekijk hier de video.


50 combinaties

De ‘Slapen à la Carte by Kreamat’ boxspring met meer dan 50 persoonlijke slaapcombinaties ter ondersteuning van schouder, lende en heup is een uniek concept in zijn sector. Iedereen kan nu slapen à la carte, volgens zijn of haar persoonlijke bouw, lengte, gewicht, geslacht, leeftijd,… Juist zoals iedereen zich al jaren kleedt in zijn eigen maat en lengte. Slapen doen we echter allemaal in hetzelfde bed, ongeacht onze lichaamsbouw. Alleen in de ‘Slapen à la Carte by Kreamat’ boxspring zijn de veringsmodules aanpasbaar aan ieders lichaamsbouw.

3 losse zones

Niet verbonden schoudermodule

Aangezien onze schouders breder zijn dan onze heupen is het voor een natuurlijke slaaphouding belangrijk dat onze schouders wegzakken in de matras. Dit is alleen mogelijk met een origineel bedsysteem onder de matras. Speciaal daarom heeft Kreamat een uniek bedsysteem gecreëerd waarin men niet verbonden schouder-, lende- en  heupmodules kan plaatsen. Voor de schoudermodule zijn de soft veringsmodules zeer belangrijk waarin de schouder zijn eigen weg vindt en voelbaar wegzakt. Dit is noodzakelijk om een optimaal ergonomisch ligcomfort te creëren.

Niet verbonden lendemodule

De niet verbonden lendemodule in de boxspring zorgt voor een flexibele en
aansluitende ondersteuning tussen de schouder en heup. Naargelang de bouw van het lichaam en de verhouding tussen de schouders en de heup wordt de hardheid van de lendemodule individueel aangepast.

Niet verbonden heupmodule

Het is zeer belangrijk dat de heup een juist gedoseerde ondersteuning krijgt, zij zorgt immers voor een natuurlijke balans tussen de schouder en heup. De meest individuele natuurlijke slaaphouding wordt hierdoor gerespecteerd en juist ondersteund.

Flexibiliteit van de veringsmodules

Verbonden schouder-, lende- en heupzoneringen zoals in alle andere bedsystemen (boxsprings) geven geen ondersteuning volgens uw persoonlijke lichaamsbouw. Het zijn de niet verbonden veringsmodules (schouder, lende & heup) en de flexibiliteit ervan (soft, medium, firm, x-firm & xx-firm) die in de ‘Slapen à la Carte by Kreamat’ boxspring ervoor zorgen dat de ondersteuning doorheen de matras voelbaar is. Zo kan het lichaam optimaal in de matras zakken waar het nodig is en krijgt het een natuurlijke ondersteuning volgens eigen lichaamsbouw.

Op maat

Iedereen heeft een persoonlijke slaapondersteuning nodig!
Iedereen is uniek. Om een juiste slaapondersteuning te bepalen voor de schouders, lende en heup mogen we niet alleen rekening houden met lengte en gewicht. Maar vooral met de lichaamsbouw. Waar het gewicht zich voornamelijk situeert en welke natuurlijke welvingen iemand heeft, zijn van groot belang voor een natuurlijke slaaphouding.

Voorbeelden
Een grote slanke vrouw, licht van gewicht, maar goed van gewicht in de heuppartij adviseren we graag:
schouder:      SOFT
lende:            MEDIUM
heup:             FIRM

Een grote slanke man, maar breed geschouderd adviseren we graag:
schouder:     SOFT
lende:           FIRM
heup:            MEDIUM

Ook elke lichaamsverandering (gewichtsverlies, zwangerschap, groei-fases, …) kunnen in onze boxspring ‘à la carte’ worden aangepast.

Meer weten over prijzen, modellen, afmetingen,... van het merk Kreamat?