Leolux meubelen & collecties bij Interieur Avenue Gaverzicht

De wereld van Leolux is een bijzondere wereld. Met inspirerende designmeubelen, ontworpen door internationale ontwerpers. Soms eigenwijs, royaal of gestileerd, maar altijd comfortabel en hoogwaardig.

De Leolux collectie is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor iedereen die karakterloze seriemeubelen geen optie vindt. Elke Leolux zetel wordt dan ook specifiek voor u geproduceerd met de mooiste materialen, voor jarenlang genieten. U kiest zelf de bekledingsmaterialen, kleuren en zelfs de kleuren van de pootjes en de siernaden, maar ook de extra maat- en comfortopties. Dat maakt alle Leolux meubelen even uniek als de mensen voor wie ze worden gemaakt. leolux.be

>> volledig overzicht van alle categorieën meubelen die wij in onze winkel aanbieden

Meer weten over prijzen, modellen, afmetingen, bepaalde collecties, … van het merk Leolux?

Enkele Leolux collecties bij Gaverzicht

Leolux Scylla

De Scylla fauteuil maakt deel uit van de Jewels serie van Leolux. Ontworpen door Gerard Vollenbrock in 1996 en geïnspireerd door De Stijl en Bauhaus. De Scylla fauteuil is een ontwerp met een zeer hoog comfort, een strakke vorm, en een heldere constructie. Elegante moderne materialen (Kvadrat-stoffen gecombineerd met Senso leer) maken de Scylla fauteuil geschikt voor intensief gebruik. Een veilige keuze voor gezinnen met kinderen. Het luxe Senso leer is leverbaar in 45 verschillende kleuren.

Leolux Pallone Paradise

Leolux ontwikkelde deze futuristische fauteuil in 1989 en bijna 30 jaar later is het een design-icoon, leverbaar in drie maten en in elke denkbare kleur. Een comfortabele eye-catcher zonder gelijke. Voor de Pallone fauteuil zocht Leolux z’n inspiratie in het vogelrijk. Een waar paradijs voor wie zoekt naar de schoonheid van het onverwachte. Kunstenaar Olaf Hajek legde die unieke pracht vast en schilderde voor Leolux de vogels die aan de basis liggen van de Paradise reeks.