Logo Natuzzi Editions

Natuzzi Editions: Italië op z’n mooist

De schoonheidscultuur, de passie voor de schone kunsten, de filosofie van het goede leven … ze horen allemaal bij de geschiedenis van het Italiaanse vaderland van Natuzzi. In feite was Italië altijd al opvallend aanwezig in de wereld van mode, design, architectuur, inrichting en decoratie. Het is een natuurlijk en dierbaar cultuurgoed dat Natuzzi blijft inspireren en dat richting blijft geven aan al hun creaties.

Natuzzi Editions biedt een breed scala lederen banken en stoelen die in het teken staan van comfort en de befaamde sterke punten van Natuzzi: de grote kennis over de wereld van het leer en de bijzondere ontwerp- en productiecapaciteiten. natuzzi.be

Aarzel niet al uw vragen te stellen aan onze interieuradviseurs. Ze zullen u met plezier helpen. Onlangs werd de toonzaal volledig vernieuwd, Natuzzi Editions is te bewonderen op de 2de verdieping van Meubelen Gaverzicht.

>> volledig overzicht van alle categorieën meubelen die wij in onze winkel aanbieden

Meer weten over prijzen, modellen, afmetingen, … van het merk Natuzzi Editions?

Wat is het verschil tussen Natuzzi Editions & Natuzzi Italia?

De collectie Italia is de meest bekende waarmee u uw volledige woonkamer kan inrichten: zetels, tafels, stoelen, tv-meubelen, … De Editions collectie is een jonger concept van Natuzzi met in hun collectie enkel zetels/zitbanken. Natuzzi wil daarmee een antwoord bieden op de vraag naar kwaliteit en comfort, aan een scherpere prijs.