Recor Home

Befaamd Belgisch vakmanschap

Recor beschikt over een uitzonderlijk uitgebreide interieurcollectie. Het merk kleedt alle kamers van het huis aan. Fauteuils, salons, relaxen en slaapzetels, woon- en slaapkamermeubels én een uitgebreide lijn in slaapcomfort (recordbedding). Alle meubelen ademen een focus op kwaliteit en comfort. Dat zie je in het design. Dat merk je aan alle afwerkingsdetails. Hun eigen designteam ontwerpt interieurstukken die tegemoet komen aan de laatste trends én aan de meest strenge kwaliteitsnormen. Modellen, materialen, stoffen en kleuren zijn volledig afgestemd op uw wensen. Ontdek de volledige collectie op hun website: www.recor.be

>> volledig overzicht van alle categorieën meubelen die wij in onze winkel aanbieden

Collecties

Met de nieuwe verschillende collecties maak je uw interieur direct hip en trendy! Zo hebben we de collecties Zoute, Ardenne, Dansaert, Hermitage en Expo.

Zoute collectie

Zorgeloos genieten van gezelligheid, in een interieur waar comfort met een vleugje luxe centraal staan. Laat je gezin zich welkom voelen in een sfeer van harmonie en zachtheid.

Ardenne collectie

Breng de harmonie van de natuur binnen in je huis. De rustgevende kleuren en materialen zijn niet alleen duurzaam, ze zorgen ook voor dat gezellige, warme, landelijke gevoel. Welkom thuis.

Dansaert collectie

Jij gaat je eigen weg. En je thuis? Dat straalt je unieke persoonlijkheid uit: creatief, trendy en stijlvol, en een beetje tegen de stroom in. Puur Belgisch design, duurzaam, modern en anders dan de anderen: that’s you.

Hermitage collectie

Als een warm deken: zo voelen onze Hermitage-interieurs aan. Met luxueuze kwaliteitsmaterialen met persoonlijke details zorgen we voor een sfeervolle gezelligheid waarin het hele gezin ontspant.

Expo collectie

Vooruitstrevend design in vernieuwende, exclusieve materialen: zulke interieurs kán je niet voor jezelf houden, die móét je delen. Je interieur wordt een verderzetting van je persoonlijkheid: streven naar perfectie, met respect voor authenticiteit.

Meer weten over prijzen, modellen, afmetingen,... van het merk Recor Home?