Spectral collecties bij gaverzicht.be

Spectral heeft er haar missie van gemaakt de digitale wereld in een smaakvolle woonomgeving te integreren. Analoog aan de smartphone en smart tv ontwikkelen ze smart meubelen vol intelligente functies.

‘De wereld wordt alsmaar digitaler. Meubels worden slimmer. Zo ook Spectral Smart furniture. Tijdloos in design en voorbereid op de toekomst. Perfect verbonden met de Smartphone en Tablet. Veel ideeën zoals het draadloos opladen van mobiele apparaten, een slim doordacht kabelmanagement en zelfs verborgen sound systemen. Het ziet er grandioos uit en het klinkt zelfs nog beter.’

Waar andere meubelmerken hun productie verplaatsen naar het Verre Oosten, is het Spectral die haar producten produceert in Duitsland. Hier wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, scharnieren en gasveren. Alle verbindingen worden zelf geproduceerd uit vol aluminium, geborsteld en gelakt. Uiteindelijk zijn het bij Spectral de kwalitatieve details die het verschil maken. spectral.eu

>> volledig overzicht van alle categorieën meubelen die wij in onze winkel aanbieden

Spectral in onze toonzaal

Bekijk hier enkele foto’s van Spectral in onze toonzaal.

Spectral Cocoon

Zeg vaarwel tegen de zichtbare randapparatuur met Cocoon, het veelzijdige multimedia meubel van Spectral. Naast de plug-in optie voor iPhone, iPod en iPad biedt Cocoon, volop ruimte voor de integratie van verschillende geluidssystemen. Voor het eenvoudig wegwerken van alle kabels kunnen de magnetisch bevestigde glazen bovenplaten simpelweg worden opgetild.

Spectral Ameno

Ameno biedt u alle mogelijkheden van een volwaardig planningsmeubel. Hij is stapelbaar en kan uitgebreid worden. Dankzij oppervlakken die persoonlijk kunnen worden vormgegeven, kan hij flexibel aan de actuele en toekomstige kleur- en materiaaltrends worden aangepast. Technisch is Ameno op alles voorbereid, wat er was, wat er is en wat er komt. Hij kan net zo goed overweg met een pick-up uit 1980, als met uw nieuwe tablet, uw nieuwe 3D-tv of de nog helemaal niet verkrijgbare iPhone 6/6 plus.

Spectral Brick

Ervaar een leven met Brick, het eerste TV-meubel met het geluidsysteem in de sokkel. Terwijl u de techniek achter het geluid niet ziet, kunt u wel genieten van een geweldige thuisbioscoop ervaring. Achter de luxe glasfronten is ruimte in overvloed voor randapparatuur.