Uw stijl, uw keuken

Keukens Gaverzicht beschikt over alles om van uw keuken het hart van uw woning te maken. We bieden u duurzame & praktische ideeën, zonder in te boeten aan stijl en schoonheid. Daarnaast kan u bij Keukens Gaverzicht ook terecht voor Belgisch maatwerk, vervaardigd in ons eigen atelier. Onder persoonlijke begeleiding van een interieuradviseur wordt uw droomkeuken volledig naar wens ontworpen en geproduceerd. Wij realiseren uw totaalproject van ontwerp tot volledige afwerking.

Op deze pagina leest u alles over onze keukens en krijgt u een selectie van enkele merken en modellen. Op onze website vindt u ook een volledig overzicht van alle categorieën meubelen die wij in onze winkel aanbieden, zoals zitcomfort, slaapcomfort, decoratie, tuinmeubelen, verlichting, …

Kiezen voor Gaverzicht, da’s kiezen voor meer dan 70 jaar keukenexpertise. Check zeker ons keukenmagazine en bezoek onze ruime toonzaal!

 • Bepaal uw keukenstijl

  Houdt u van een moderne, strakke designkeuken? Of heeft u het meer voor een klassiekere, landelijke keuken? Keukenstijlen kunt u globaal indelen in 4 stijlen. Hieronder een greep uit onze keukens per categorie. Breng zeker ook een bezoek aan onze toonzaal om uw stijl te ontdekken!

 • Maak een afspraak

  Hebt u vragen of advies nodig of wilt u een afspraak maken bij Keukens Gaverzicht? Dat doet u snel en gemakkelijk online.

 • Ontwerp je eigen keuken

  Uw eigen keuken vormgeven? Dat kan! Laat uw creativiteit de vrije loop en ontwerp eenvoudig en kosteloos uw droomkeuken. Met onze online keukenplanner kunt u thuis aan de slag. Breng zeker een bezoek aan onze toonzaal, onze adviseurs helpen u graag verder.

 • Alle stijlen, alle materialen

 • Laagsteprijsgarantie

 • Persoonlijke begeleiding

 • Inbouwapparaten van topmerken

 • Prijsofferte met gratis computersimulatie

 • Eigen plaatsingsdienst

Keukenstijlen

Modern

Een keuken in moderne stijl wordt gekenmerkt door strakke lijnen, een gladde afwerking en moderne materialen. De keuken is ergonomisch ingericht met brede laden en meestal vindt u er ook geavanceerd keukenmateriaal in terug. De greeploze kasten versterken het designgevoel. Binnen deze moderne keukenstijl worden glanzende fronten gecombineerd met werkbladen in uiteenlopende materialen zoals hout, glas, keramiek, roestvrij staal, composietsteen of hoogwaardige kunststof. Een designkraan zorgt voor de strakke finishing touch.

Landelijk

Bij de ‘cottage’ keukenstijl zijn gezelligheid en natuurlijkheid troef. In een landelijke keuken wordt bovendien vaak met hout gewerkt, wat het geheel een warm karakter geeft. Door de vele houtsoorten, kleuren en afwerkingsmogelijkheden past deze stijl binnen bijna elk interieur. Een vrijstaand fornuis of een stenen spoelbak geven uw keuken een nostalgische toets. En met een werkblad in natuursteen, keramiek of composiet maakt u het plaatje af. De knusse sfeer van vroeger wordt gecombineerd met de modernste ladetechnieken en keukenapparatuur.

Tijdloos

Met een tijdloos ontwerp kunt u eindeloos van uw keuken genieten, want de materialen en kastopstellingen blijven doorheen de jaren actueel. Zowel onze moderne als landelijke keukens zijn leverbaar in een ‘tijdloos’ jasje.

Mix van stijlen

Niet overtuigd van één enkele stijl? Kies dan voor een mix van stijlen. Een hypermoderne keuken met een nostalgisch tintje, een retro fornuis in een trendy eigentijdse keuken, een mix van koele en warme tinten, … Een keuken met persoonlijkheid.

TOONZAALMODELLEN KEUKENS

Bij Gaverzicht Keukens maken we geregeld plaats voor nieuwe collecties. Daardoor hebben wij heel wat toonzaalkeukens te koop. Deze kan u meteen meenemen, er is dus geen leveringstermijn! U kan ze natuurlijk ook laten leveren en laten monteren bij u thuis.

Om een toonzaalmodel te kopen moet u snel zijn want er is telkens maar 1 exemplaar van te verkrijgen!

Kom snel naar onze winkel en ontdek er alle toonzaalkeukens.

BEKIJK HIER DE TOONZAALKEUKENS

BORA PROFESSIONAL 2.0

 • Koken in perfectie

 • Hoogste flexibiliteit

 • Innovatieve efficiëntie

 • Bedieningsknop 2.0

Automatische afzuiging

Kookveld en afzuiging communiceren intelligent met elkaar. Dat betekent comfort door één druk op de knop en automatisch efficiënte en accurate prestaties.

Voordelen

 • Frisse lucht

  BORA haalt geur- en vetdeeltjes recht uit het kookgerei. De bijhorende kookdampen kunnen niet eerst opstijgen en zich hinderlijk doorheen de ruimte verspreiden. De vrijkomende vetdeeltjes worden effectief door het roestvrijstalen vetfilter opgevangen. U kookt alsof u in de frisse lucht staat.

 • Stilte

  Conventionele afzuigkappen veroorzaken een hinderlijke 70 dB (A) op hoofdhoogte. Bij BORA is dat compleet anders: op het hoogste niveau ligt het geluidsniveau lager dan bij het bakken van een biefstuk. Dat is mogelijk dankzij een verfijnde techniek met stille motoren, een perfecte ontkoppeling en de inbouw in de keukenplint.

 • Vrij, onbelemmerd zicht

  Dankzij BORA is het gedaan met de beperking van conventionele afzuigkappen. Gedaan met randen en hoeken waaraan u uw hoofd kunt stoten. Gedaan met die gebogen houding. Geen storende dampen of belemmerd zicht meer. Dankzij BORA staan koks niet langer langs de zijlijn, maar kunnen ze zelf ook een bijdrage leveren aan de gezellige sfeer.

 • Reinigingscomfort

  Een conventionele afzuigkap schoonmaken kost tijd en moeite. BORA daarentegen overtuigt met zijn uitstekende dagelijkse bruikbaarheid, ook op vlak van reiniging en onderhoud. De drie bewegende onderdelen kunt u heel eenvoudig zonder gereedschap demonteren en in de vaatwasmachine reinigen.

 • Efficiëntie

  Conventionele afzuigkappen zijn behoorlijk duur in verhouding tot het lage rendement dat ze genereren. BORA kookveldafzuigingen vormen een intelligente oplossing met een hoog rendement. Het beste bewijs: een cleanrate van 100% op hoofdhoogte. Want dankzij een goed doordachte stromingssnelheid en een innovatieve motortechnologie wordt zonder omwegen het doel bereikt.

 • Allerbeste materialen

  Hoogwaardige materialen die een hoge functionaliteit en duurzaamheid garanderen, verenigen zich in een compromisloos premiumsysteem. De nadruk wordt hier gelegd op zuiver roestvrij staal en glaskeramiek zonder zware metalen. Wij beloven u heel veel kookplezier met BORA.

 • Ontwerp-vrijheid

  BORA weet te overtuigen met volledig nieuwe mogelijkheden in keukenontwerp. Bijna al uw wensen kunnen worden waargemaakt: kokkerellen voor het venster of onder een schuin dak, een kookeiland zonder storende afzuigkap, meer ruimte voor hangkasten in kleinere keukens, minimalisme zonder voegen, … Zo bepaalt BORA de maatstaf voor een nieuwe keukenesthetiek.

Meer lezen over BORA? Lees hier verder op hun website.

Roterende plaat voor koelkast – AEG

ROTERENDE PLAAT VOOR KOELKAST – SPINVIEW

Met deze SpinView van AEG heeft u alle producten in uw koelkast binnen uw direct bereik. De revolutionaire roterende plaat in de koelkast draait 360 graden in elke richting. Hierdoor krijgt u ook toegang tot de items die achterin staan. Geen gezoek meer. Geen gerangschik meer. Gewoon overal bij kunnen.

Contact

Deerlijk

Keukens Gaverzicht is gelegen op de Interieur Avenue Gaverzicht.
Aan de overkant van de straat, naast het Blue Woods Hotel.

Stationsstraat 222
8540 Deerlijk, België
E17 Kortrijk-Gent
Afrit 4 – Deerlijk

+32 (0)56 78 32 23
info@keukensgaverzicht.be

Moeskroen

Keukens Gaverzicht is gelegen op de Interieur Avenue Gaverzicht.

Geallieerdenlaan 270
7700 Moeskroen, België
E17/A22 Rijsel/Kortrijk/Gent
Afrit 1

+32 (0)56 78 32 23
info@keukensgaverzicht.be

Openingsuren

Maandag – zaterdag: 10u – 18u30
Open op zondag -en feestdagen: 13u30 – 18u30
Dinsdag gesloten

Afspraak maken