Slapen in z’n heerlijkste vorm

Een gezonde nachtrust heeft een positief effect op ons dagelijks functioneren. Goed slapen is dus goed leven. En dat begint natuurlijk bij een degelijk bed. Ook bij de keuze van de juiste matras, bedbodem, de inrichting van de kamer, sfeerverlichting, … kunnen onze interieuradviseurs u helpen. Laat u verrassen door ons groot gamma in een volledig vernieuwde bedding-afdeling: BEDROOM STORIES by Gaverzicht. Breng dus zeker een bezoek aan onze toonzaal.

Bekijk ook zeker eens onze collectie babykamers bij Baby@Gaverzicht.

Als het over ons bedcomfort gaat, gebeurt onze keuze vaak (te) snel en wordt ons budget kleiner. En dat terwijl we een derde van ons leven op onze matras spenderen! Meer…

Matrassen

We steken veel tijd in het kiezen van een sofa, eetkamer of gerieflijke keuken. Over het algemeen wordt er ook een aanzienlijk bedrag aan uitgegeven. Als het over ons bedcomfort gaat, gebeurt onze keuze sneller en wordt ons budget kleiner. En dat terwijl we een derde van ons leven op onze matras spenderen! Het begint bij de keuze van een degelijk bedsysteem en de voor u geschikte matras. Let er vooral op dat uw wervelkolom mooi horizontaal loopt wanneer u ligt. Kies bij voorkeur voor een matras met zones, waarbij de schouderzone zachter is dan de taillezone. Bij Bedroom Stories vindt u matrassen van diverse gerenommeerde merken en voor elk budget.

Lattenbodems & boxsprings

Alles begint bij een kwaliteitsmatras. Het is meestal zo dat mensen die op een goede matras slapen het verschil niet kunnen voelen tussen een lattenbodem en een boxspring. Het komt er dus vooral op aan de kenmerken van de twee slaapsystemen tegenover elkaar af te wegen en te beslissen welk systeem het best bij uw levensstijl past. Lattenbodems zijn bijvoorbeeld gemakkelijk in onderhoud omdat ze weinig stof en vuil aantrekken. Boxsprings hebben dan weer een hogere lighoogte, waardoor u gemakkelijker in en uit bed kan stappen. De bodem geeft bovendien meer mee dan een lattenbodem, waardoor de contouren van uw lichaam mooi worden gevolgd.

Bedden, kleerkasten & dressings

Het mag u niet verbazen dat wij bij Bedroom Stories ook een uitgebreid aanbod aan bedden, kleerkasten en dressings aanbieden. Bovendien kan u bij ons ook terecht voor maatwerk. Breng uw interieurplannen mee. Of vertel ons over uw interieurdromen.

Hasena_bed

Ruimte besparen

In uw huis, appartement of studio kunt u elke vierkante meter gebruiken. Een opklapbed, brugkamer of zetelbed is de meest logische keuze om efficiënt ruimte te besparen. U kan de ruimte die u nodig hebt om te wonen of te werken bijvoorbeeld combineren met een opklapbed of zetelbed. Of u kiest voor een brugkamer. Zo heb je in één klap extra opbergruimte: meer kasten die minder ruimte innemen.

Kinder- en jeugdkamers

In een kinderkamer kunt u al eens iets creatiever aan het werk gaan. Experimenteer met een origineel bed, kleurrijke decoratie, een apart behang, … Bij Bedroom Stories vindt u kinder- en jeugdkamers in verschillende stijlen en indelingen, die kunnen meegroeien met uw oogappel.

Er bestaan slaapsystemen die zo ontworpen zijn dat u het kinderbed kan aanpassen aan de leeftijd, grootte en smaak van uw rakker. Ze zullen niet kunnen wachten tot het bedtijd is! Bekijk ook onze babykamers.

Bedtextiel

Bedovertrekken, hoeslakens, hoofdkussens, spreien, … Mooi en verzorgd bedtextiel creëert een positieve sfeer in de slaapkamer en kan zeker bijdragen aan een goede nachtrust.

Voor vragen over ons slaapcomfort kunt u terecht bij ons team van slaapdeskundigen!

Interieuradviseur slaapcomfort Thierry