Slapen in z’n heerlijkste vorm

Een gezonde nachtrust heeft een positief effect op ons dagelijks functioneren. Goed slapen is dus goed leven. En dat begint natuurlijk bij een degelijk bed. Ook bij de keuze van de juiste matras, bedbodem, de inrichting van de kamer, sfeerverlichting, … kunnen onze interieuradviseurs u helpen. Laat u verrassen door ons groot gamma in een volledig vernieuwde bedding-afdeling: BEDROOM STORIES by Gaverzicht. Breng dus zeker een bezoek aan onze toonzaal.

Bekijk ook zeker eens onze kinderkamers en onze collectie babykamers bij Baby@Gaverzicht.

De slaapkamer op maat van uw dromen?

Een team van slaapdeskundigen staat paraat voor al uw vragen over maatwerk. Breng uw interieurplannen mee. Of vertel ons over uw interieurdromen.

Matrassen

We steken veel tijd in het kiezen van een sofa, eetkamer of gerieflijke keuken. Over het algemeen wordt er ook een aanzienlijk bedrag aan uitgegeven. Als het over ons bedcomfort gaat, gebeurt onze keuze sneller en wordt ons budget kleiner. En dat terwijl we een derde van ons leven op onze matras spenderen! Het begint bij de keuze van een degelijk bedsysteem en de voor u geschikte matras

De beste matras voor elk type slaper

Bij de keuze van de juiste matras moet u er vooral op letten dat uw wervelkolom mooi horizontaal loopt wanneer u ligt. Kies bij voorkeur voor een matras met zones, waarbij de schouderzone zachter is dan de taillezone.

Bij Gaverzicht vindt u verschillende soorten matrassen op maat van uw slaapgewoonten.

Wat voor type slaper bent u?

Maak een afspraak met een van onze slaapexperts.

Wist je dat wetenschappelijke studies aantonen dat matrassen ouder dan 10 jaar inboeten op vlak van ligcomfort?

Matrassen merken

Bij Bedroom Stories vindt u matrassen van diverse gerenommeerde merken en voor elk budget:

Lattenbodems & boxsprings

Alles begint bij een kwaliteitsmatras. Het is meestal zo dat mensen die op een goede matras slapen het verschil niet kunnen voelen tussen een lattenbodem en een boxspring. Het komt er dus vooral op aan de kenmerken van de twee slaapsystemen tegenover elkaar af te wegen en te beslissen welk systeem het best bij uw levensstijl past.

Voordeel lattenbodems

Lattenbodems zijn gemakkelijk in onderhoud omdat ze weinig stof en vuil aantrekken.

Voordeel boxsprings

Boxsprings hebben dan weer een hogere lighoogte, waardoor u gemakkelijker in en uit bed kan stappen. De bodem geeft bovendien meer mee dan een lattenbodem, waardoor de contouren van uw lichaam mooi worden gevolgd.

Merken van lattenbodem en boxspring systemen

Boxsprings hebben dan weer een hogere lighoogte, waardoor u gemakkelijker in en uit bed kan stappen. De bodem geeft bovendien meer mee dan een lattenbodem, waardoor de contouren van uw lichaam mooi worden gevolgd.

Lattoflex

Bedden, kleerkasten & dressings

Het mag u niet verbazen dat wij bij Bedroom Stories ook een uitgebreide collectie aan bedden, kleerkasten, dressings en andere slaapkamermeubels aanbieden.

Bedden

Kleerkasten

Dressings

  • Dressing - Armoire - Armoire chambre à coucher

Ruimte besparen met een opklapbed

In uw huis, appartement of studio wilt u elke vierkante meter optimaal benutten. Een opklapbed, brugkamer of zetelbed is de meest logische keuze om efficiënt ruimte te besparen.

Bedroom Stories
Bedroom Stories

Opklapbedden en zetelbedden

Zo combineert u de ruimte die u nodig hebt om te wonen of te werken met een opklapbed of zetelbed.

Opklapbed - Bed - Ruimte besparen - Zetelbed
Opklapbed - Bed - Ruimte besparen - Zetelbed

Brugkamers

Kiest u liever voor een brugkamer? Dan heb je in één klap extra opbergruimte: meer kasten die minder ruimte innemen.

Opklapbed - Bed - Ruimte besparen
Bedroom Stories

Kinder- en jeugdkamers

In een kinderkamer kunt u al eens iets creatiever aan het werk gaan. Experimenteer met een origineel bed, kleurrijke decoratie, een apart behang, … Bij Bedroom Stories vindt u kinder- en jeugdkamers in verschillende stijlen en indelingen, die kunnen meegroeien met uw oogappel.

Er bestaan slaapsystemen die zo ontworpen zijn dat u het kinderbed kan aanpassen aan de leeftijd, grootte en smaak van uw rakker. Ze zullen niet kunnen wachten tot het bedtijd is!

Babykamers

Bij Gaverzicht vindt u inspiratie voor het inrichten van uw babykamer. Je kan onze collectie online bekijken in onze virtuele showroom!

Bekijk onze babykamers hier.

Bedtextiel

Bedovertrekken, hoeslakens, hoofdkussens, spreien, … Mooi en verzorgd bedtextiel creëert een positieve sfeer in de slaapkamer en kan zeker bijdragen aan een goede nachtrust.

Voor vragen over ons slaapcomfort kunt u terecht bij ons team van slaapdeskundigen!

Interieuradviseur slaapcomfort Thierry