Gaverzicht Garden

De grootste collectie tuinmeubelen van België.

Van plooimeubelen voor een klein stadsbalkon tot loungesets voor een grote tuin. Bij Gaverzicht Garden vindt u stijlvolle kwaliteitstuinmeubelen in aluminium, hout en wicker. Alle tuinmeubelen zijn geschikt om de hele winter buiten te blijven staan, dus waarom wachten tot volgend jaar en meer betalen?

STAYCATION

Een tuin om voor thuis te blijven!

Met een gezellige en comfortabel ingerichte tuin, zou het wel eens kunnen dat u geen zin heeft om te vertrekken op reis… Nodig vrienden en familie uit en maak er deze zomer maar een feestje van! Haal de zomer in huis en breng hem volop naar buiten, met sfeervolle buitenverlichting, buitencomfort (zoals tuindouche, heaters, enz.) en degelijke buitenmeubelen van Gaverzicht Garden om extra lang te genieten van fijne zomerdagen en zwoele zomeravonden.

Binnen wordt buiten, die trend is al een tijdje aan de gang en wordt stellig verdergezet!  Met weersbestendige loungesets en tuinsets creëert u met gemak een buitenkamer om u tegen te zeggen. Het Belgische weer hoeft niet eens af te schrikken, al eens gedacht aan een garden house in de tuin? Hier maakt u het ook gezellig bij regenweer, en het voordeel is dat u de rest van het jaar de tuinmeubelen kan laten staan in uw ‘buitenverblijf’.

Het gebruik van verschillende materialen, kleuren en stijlen, bepaalt de sfeer van het buitenleven mee!