Wonen in z’n heerlijkste vorm

Tot de eeuwwisseling stond Gaverzicht voornamelijk bekend voor zijn degelijke, klassieke meubelen. Nu we bijna 20 jaar verder zijn en we succesvol zijn meegegroeid volgens de verlangens van onze klanten, is ons gamma volledig opengetrokken naar moderne meubelen en design. Anno 2019 zijn we veel minder behoudsgezind als het op ons interieur aankomt. We combineren stijlen en experimenteren erop los. Maar wees gerust, Gaverzicht biedt nog steeds oerdegelijke (eiken) eetkamers en lederen salons aan. En wat ook gebleven is, is het streven naar kwaliteit tegen de laagsteprijsgarantie.

Op deze pagina leest u alles over ons zitcomfort en krijgt u een selectie van enkele merken en modellen. Op onze website vindt u echter ook een volledig overzicht van alle categorieën meubelen die wij in onze winkel aanbieden, zoals zitcomfort, slaapcomfort, keukens, decoratie, tuinmeubelen, verlichting, babyartikelen, … Bekijk ook alle merken.

  • Deskundig interieuradvies

  • Alle stijlen, alle materialen

  • Laagsteprijsgarantie

    Vindt u elders het product tegen een lagere prijs onder dezelfde voorwaarden? Dan betalen wij u het verschil terug. Geldig tot drie weken na uw aankoop.

  • Gratis levering

    Woont u binnen een straal van 100 km in België en bedraagt uw aankoop minimum 1.500 euro? Dan worden uw meubelen gratis thuis geleverd.

Trendsetter

Gaverzicht is voortdurend in beweging, want we staan graag op de eerste rij als het om nieuwe tendensen gaat. Elk seizoen bezoeken wij de grootste meubelbeurzen: Keulen, Parijs, Milaan, … Zo weten we altijd wat ‘hot & happening’ is.

Let op: trends komen en gaan. En in dit tijdperk sneller dan ooit. Onthoud dat u het best eerst een solide basis legt met tijdloze interieurstukken, want dan zit u gegarandeerd voor jaren goed. Daarna is het altijd fijn om de tendensen op te pikken en er mee aan de slag te gaan. Ontdek hieronder de recentste ontwikkelingen op interieurgebied!

TREND #1

Intense kleuren

Pantone heeft de trendkleuren voor 2020 bekend gemaakt en Gaverzicht ziet dat het goed is! Durf zeker experimenteren met (een van) deze intense tinten. Met een muur in een prachtig trendkleur, kunt u thuiskomen in een warme sfeer.

Stel hier al uw vragen over onze wonen-collecties