Wonen in z’n heerlijkste vorm

Tot de eeuwwisseling stond Gaverzicht voornamelijk bekend voor zijn degelijke, klassieke meubelen. Nu we bijna 20 jaar verder zijn en we succesvol zijn meegegroeid volgens de verlangens van onze klanten, is ons gamma volledig opengetrokken naar moderne meubelen en design. Anno 2019 zijn we veel minder behoudsgezind als het op ons interieur aankomt. We combineren stijlen en experimenteren erop los. Maar wees gerust, Gaverzicht biedt nog steeds oerdegelijke (eiken) eetkamers en lederen salons aan. En wat ook gebleven is, is het streven naar kwaliteit tegen de laagsteprijsgarantie.

  • Deskundig interieuradvies

  • Alle stijlen, alle materialen

  • Laagsteprijsgarantie

    Vindt u elders het product tegen een lagere prijs onder dezelfde voorwaarden? Dan betalen wij u het verschil terug. Geldig tot drie weken na uw aankoop.

  • Gratis levering

    Woon je binnen zone 3 in België en bedraagt je aankoop minimum 1.750 euro? Dan worden jouw meubelen gratis thuis afgeleverd.

Trendsetter

Gaverzicht is voortdurend in beweging, want we staan graag op de eerste rij als het om nieuwe tendensen gaat. Elk seizoen bezoeken wij de grootste meubelbeurzen: Keulen, Parijs, Milaan, … Zo weten we altijd wat ‘hot & happening’ is.

Let op: trends komen en gaan. En in dit tijdperk sneller dan ooit. Onthoud dat u het best eerst een solide basis legt met tijdloze interieurstukken, want dan zit u gegarandeerd voor jaren goed. Daarna is het altijd fijn om de tendensen op te pikken en er mee aan de slag te gaan.

Stel hier al uw vragen over onze wonen-collecties