Wonen in z’n heerlijkste vorm

Tot de eeuwwisseling stond Gaverzicht voornamelijk bekend voor zijn degelijke, klassieke meubelen. Nu we bijna 20 jaar verder zijn en we succesvol zijn meegegroeid volgens de verlangens van onze klanten, is ons gamma volledig opengetrokken naar moderne meubelen en design. Anno 2017 zijn we veel minder behoudsgezind als het op ons interieur aankomt. We combineren stijlen en experimenteren erop los. Maar wees gerust, Gaverzicht biedt nog steeds oerdegelijke (eiken) eetkamers en lederen salons aan. En wat ook gebleven is, is het streven naar kwaliteit tegen de laagsteprijsgarantie.

Op deze pagina leest u alles over ons zitcomfort en krijgt u een selectie van enkele merken en modellen. Op onze website vindt u echter ook een volledig overzicht van alle categorieën meubelen die wij in onze winkel aanbieden, zoals zitcomfort, slaapcomfort, keukens, decoratie, tuinmeubelen, verlichting, babyartikelen, … Bekijk ook alle merken.

Insight Home NL
Neem snel een kijkje in ons wonen-magazine!
  • Deskundig interieuradvies

  • Alle stijlen, alle materialen

  • Laagsteprijsgarantie

    Vindt u elders het product tegen een lagere prijs onder dezelfde voorwaarden? Dan betalen wij u het verschil terug. Geldig tot drie weken na uw aankoop.

  • Gratis levering

    Woont u binnen een straal van 100 km in België en bedraagt uw aankoop minimum 1.000 euro? Dan worden uw meubelen gratis thuis geleverd.

Trendsetter

Gaverzicht is voortdurend in beweging, want we staan graag op de eerste rij als het om nieuwe tendensen gaat. Elk seizoen bezoeken wij de grootste meubelbeurzen: Keulen, Parijs, Milaan, … Zo weten we altijd wat ‘hot & happening’ is.

Let op: trends komen en gaan. En in dit tijdperk sneller dan ooit. Onthoud dat u het best eerst een solide basis legt met tijdloze interieurstukken, want dan zit u gegarandeerd voor jaren goed. Daarna is het altijd fijn om de tendensen op te pikken en er mee aan de slag te gaan. Ontdek hieronder de recentste ontwikkelingen op interieurgebied!

TREND #1

Intense kleuren

Pantone heeft de trendkleuren voor 2018 bekend gemaakt en Gaverzicht ziet dat het goed is! Durf zeker experimenteren met (een van) deze intense tinten. Met een muur in een prachtig trendkleur, of een eye catcher in Golden Lime of Tawny Port, kunt u thuiskomen in een warme sfeer.

TREND #2

Veel hout

Laat de rust in huis terugkeren met natuurlijke kleuren en materialen. Meubelen in natuurlijk hout zijn daar ideaal geschikt voor. Tegenwoordig associëren we massief houten meubelen niet meer met ‘landelijk’ of ‘rustiek’. Kijk maar naar de designmeubelen van Ethnicraft, Vincent Sheppard en de topcollecties van Voglauer.   

Ethnicraft
Vincent-Sheppard
Voglauer

TREND #3

Metallic

Rijke materialen als marmer, lak en velours in het interieur bepalen heel sterk de uitstraling van uw huis. Overdaad schaadt, is hier altijd ons advies. Tenzij u net een overdadig effect beoogt natuurlijk. Alles kan, alles mag. Maar een goede tip blijft: voor een perfecte balans in uw interieur kiest u een statement piece als eye-catcher en houdt u de rest zo eenvoudig mogelijk.

Bretz

Een nieuwe, uitgesproken trend is de combinatie van hout en metaal. En laten we eerlijk zijn: een huwelijk van zacht en hard materiaal werkt wonderwel! Als voorbeeld tonen we hieronder het dressoir en tv-meubel uit de Tabu-reeks van D&D Furniture. Aleal en Karat zijn koplopers als het gaat om een hoog glamour gehalte. Met hun verfijnde lakmeubelen voegt u een onversneden city-glamour touch toe aan uw interieur.

TREND #4

Marmer

Uitschuifbare tafel

Deze uitschuifbare tafel van Skovby is heel populair. Je kan deze leuke en handige tafel in slechts enkele bewegingen omtoveren tot een grotere tafel.

Bekijk hier het filmpje:

Meer informatie over deze tafel via het contactformulier hieronder:

Stel hier al uw vragen over onze wonen-collecties