Interieuradvies op maat

Vakkundig interieuradvies

Het is mogelijk dat u met vragen zit in verband met uw interieur en dat u dus interieuradvies nodig heeft. Het is een belangrijke aankoop, dus u verzamelt best zoveel mogelijk hoogkwalitatieve informatie. U bent bijvoorbeeld niet zeker over een bepaalde keuze of u heeft hulp nodig bij de inrichting van uw huis? Of u heeft vragen over bepaalde merken, over materialen, over kleuren of over een combinatie van meubelen?

Of het nu gaat om een salon, keuken, bed, tafels en stoelen, … Gaverzicht is er voor u, met bijna 70 jaar ervaring, dus aarzel niet ons te contacteren. Onze interieuradviseurs helpen u graag om van uw interieur dé omgeving te maken waarin u zich thuis voelt. Interieuradvies op maat, met kennis van zaken.

  • Prijzen

  • ...

  • Materialen

  • Kleuren

  • Combinaties

  • Merken

  • Inrichting

  • Maatwerk

Ook volledige interieurprojecten

Totaalinrichting van uw project

Bent u op zoek naar de totaalinrichting van uw woning, tweede verblijf of modelappartement? Dan bent u bij Gaverzicht aan het juiste adres. Steven, onze gediplomeerde interieuradviseur -en inrichter, begeleidt, adviseert en realiseert enthousiast uw volledig interieurproject. Dat houdt in dat hij de inrichting van uw woning volledig op zich neemt. Welke meubelen passen het best bij uw stijl? Waar komt elk meubelstuk te staan? Welke kleuren passen het best? Steven kan u ook helpen bij het herinrichten van uw woning. U hoeft zelf niets te doen.

Alles begint met een een huisbezoek ter plaatse. Daar meten we alles op, krijgen we de kans om de ruimte goed in te schatten, zien we duidelijk de lichtinval, kleuren, … Daarna volgt een afspraak met u ter plaatse in de winkel om een meubelpakket samen te stellen.

Klaar voor uw interieurproject of wilt u vrijblijvend meer info? Maak online een afspraak met Steven of kom langs in de winkel.

Stel uw vraag

We contacteren u het liefst persoonlijk via mail of telefoon, omdat we u op deze manier het snelst en zo helder mogelijk kunnen helpen. Voor complexe of specifieke vragen kunt u zeker ook onze winkel bezoeken en vragen naar een interieuradviseur. Als u vragen hebt na uw aankoop, kan u deze stellen via het contactformulier van de klantendienst op onze website.

Bezoek ons

Stel uw vraag persoonlijk aan een van onze adviseurs.

Stationsstraat 233
8540 Deerlijk
E17 – Kortrijk -Gent
Afrit 4, Deerlijk

Bel ons

Stel uw vragen telefonisch via 056 78 32 00.

Like ons

Like ons, dan kunt u uw vraag ook stellen via een persoonlijk bericht op Facebook.