Ons verhaal

MyGaverzicht wordt geboren!

1 mei 2019

MyGaverzicht wordt geboren!

De klant kan nu ook via hun account inloggen op my.gaverzicht.be om zo zijn/haar contracten te bekijken, downloaden, te volgen en online te betalen.

Nieuwe Interieur Avenue In Moeskroen

1 januari 2018

Nieuwe Interieur Avenue In Moeskroen

Interieur Avenue Gaverzicht viert dubbel feest! We worden 70 jaar én openen een nieuwe vestiging in Moeskroen!

Gaverzicht onthult z’n bedgeheimen …

1 januari 2016

Gaverzicht onthult z’n bedgeheimen …

Bedroom Stories by Gaverzicht is het nieuwe concept voor onze bedding-afdeling. Door de kwaliteit van de nieuwste merken te combineren met de professionaliteit van onze adviseurs willen we een slaapspecialist zijn.

OKAY wordt omgedoopt tot BE-Okay

1 januari 2015

OKAY wordt omgedoopt tot BE-Okay

De winkelnaam OKAY wordt vernieuwd door de letters ‘BE’ in de ‘O’ te integreren. De ‘BE’ staat enerzijds voor onze Belgische origine en past anderzijds perfect bij de slagzin: BE COOL. BE SMART. BE-Okay. BE-Okay specialiseert zich verder in betaalbaar design voor de jonge interieurliefhebber. De Young living concept store van de groep Gaverzicht omvat twee winkels in Deerlijk en Moeskroen en vier vestigingen in Japan. Om het fun shoppen kracht bij te zetten, introduceert BE-Okay Deerlijk een Viva Sara Corner. In 2015 wordt de babyafdeling vernieuwd en geprofessionaliseerd met de naam Baby@Gaverzicht. Ook keukenafdeling Pécceu verandert zijn naam in Keukens Gaverzicht.

Pécceu opent de deuren

7 november 2014

De Interieur Avenue Gaverzicht krijgt er in 2014 een nieuwe keukenzaak bij! Ze produceren Belgische keukens op maat en realiseren totaalprojecten van het ontwerp tot de volledige afwerking.

Blue Woods Hotel haalt zijn 4 sterren binnen!

30 november 2013

Blue Woods Hotel haalt zijn 4 sterren binnen!

Wij zijn trots dat een jaar na de opening het Blue Woods Hotel reeds zijn 4 sterren heeft binnengehaald! In 2013 opent Outdoor OKAY, de tuincollectie van OKAY, zijn deuren in de gebouwen van d-Deerlijk, terwijl de eerste bewoners de appartementen betreden. Eind november van het jaar wordt de jongste telg op de Interieur Avenue geboren: Bistro Blue Origin. Een traditionele keuken in een modern jasje. Het restaurant biedt een 70-tal couverts in een huiselijke sfeer. Iedereen kan er lunchen en dineren voor zowel sociale, familiale als zakelijke aangelegenheden. En in de zomer kan je er genieten op het zuid-west gericht terras.

Het Blue woods Hotel is een feit

1 januari 2012

Het Blue woods Hotel is een feit

De Interieur Avenue wordt uitgebreid met een hotel. Het Blue Woods Hotel is een uniek architectonisch gebouw dat net naast Residentie d-Deerlijk. Er zijn 18 luxueus ingerichte kamers met alle comfort. Met vergaderruimtes, een loungebar en een huiskamer met open haard een perfecte plek voor bedrijfsseminaries. Op de dakverdieping is een sauna, fitness, Sky Lounge en verwarmd buitenzwembad met massagejets. Allemaal met een prachtig panoramisch zicht over Deerlijk.

Feest bij OKAY

1 januari 2011

Uitbreiding van OKAY in Moeskroen: de oppervlakte gaat van 20 000 m² naar 30 000 m². OKAY Deerlijk bestaat bovendien 15 jaar. Feest!

Eerste steenlegging d-Deerlijk

31 mei 2010

Eerste steenlegging d-Deerlijk

In 2010 zet de groep Gaverzicht met d-Deerlijk weer een grote stap vooruit. Het project zal verschillende appartementen, enkele winkels, een wellness en een hotel omvatten. Het wordt een totaalproject waarin het milieu een belangrijke rol speelt. Met de aanleg van groendaken, het leggen van zonnepanelen en het gebruik van hydraulische waterpompen wordt extra aandacht geschonken aan de natuur. Ook de daken van de toonzalen en het magazijn worden van zonnepanelen voorzien. Ook in dat jaar participeert Gaverzicht in Debreuck & Neirynck, een softwarebedrijf uit Roeselare.

De uitbreidingen en renovaties volgen elkaar op

1 januari 2009

In 2009 krijgt de cafetaria van Meubelen Gaverzicht, Gaverpatio, een volledige make-over. In dat jaar wordt ook BD-Grid opgericht, gespecialiseerd in zonnepanelen en alarmsystemen.

Interieur Avenue Gaverzicht

23 februari 2006

Een belangrijke mijlpaal voor Meubelen Gaverzicht. Op 23 februari heeft de inhuldiging plaats van een totaal vernieuwd en uniek woonconcept: “Interieur Avenue Gaverzicht”. Met zijn opvallende nieuwe en trendy look is het een project die heel wat voeten in de aarde heeft gekend, maar waarvan het resultaat gezien mag worden! De veranderde leef- en werkwereld van de mensen was het uitgangspunt om een woonwinkel te creëren waarbij de meubelcollecties, met nadruk op de totaalinrichting, in sfeervolle boxen gepresenteerd worden. Met een oppervlakte van 45 000 m² is Interieur Avenue Gaverzicht de grootste meubelzaak van België. En met de volledig opnieuw aangelegde parking is er plaats voor meer dan 700 auto’s.

OKAY Moeskroen

1 januari 2002

De Gaverzicht-groep opent een vijfde OKAY-vestiging. Deze vestiging is de grootste en bevindt zich in Moeskroen, een perfecte uitvalsbasis naar de Franse markt.

Interieur Avenue Gaverzicht

1 januari 2000

Interieur Avenue Gaverzicht

Het milleniumjaar is voor Meubelen Gaverzicht terug een mijlpaal. In 2000 wordt een compleet vernieuwde huisstijl gelanceerd onder Interieur Avenue Gaverzicht die vooral eerst intern wordt geïmplementeerd.

Oprichting International Interieur Group

1 januari 1999

De groep Gaverzicht neemt het initiatief om IIG (International Interieur Group) op te richten. Door financiële inbreng van de groep Gaverzicht, wordt een participatie genomen in het Meubelplein De Pyramiden met o.a. Meubelen Verberckmoes en Meubelen Eycken te Herderen-Riemst. Verdere investeringen kunnen door intens samenwerken verwezenlijkt worden. Er komen nieuwe OKAY-vestigingen in Zoersel, Sint-Gillis-Waas en Herderen, maar ook in het buitenland. Momenteel heeft Japan 4 OKAY-vestigingen in Yokohama, Hatchiochi, Kinchicho en Tachikawa.

Meubelen Gaverzicht bestaat vijftig jaar!

1 januari 1998

Meubelen Gaverzicht bestaat vijftig jaar! En dat moet gevierd worden. Voorbereidingen worden getroffen naar het nakende millenium. Er wordt gestreefd naar integrale kwaliteit op ieder departement. De euro – de Europese éénheidsmunt – maakt zich klaar om zijn intrede te doen.

Ingebruikname van centrale ingang

1 november 1996

Ingebruikname van de nieuwe, centrale ingang. Meubelen Gaverzicht, Gavershopping en OKAY kunnen vanuit een centrale ingang bereikt worden.

Overlijden Gerard Bekaert, zaakvoerder & oprichter

21 april 1996

21 april 1996 wordt een zwarte dag voor de Groep Gaverzicht. Tijdens een korte vakantie in Gesves, in de Ardennen, overlijdt stichter en zaakvoerder Gerard Bekaert.

“Meubelen OKAY” opent de deuren

8 december 1995

“Meubelen OKAY” opent de deuren

Op 8 december opent ‘OKAY’ de deuren. Deze meeneemzaak, die zich tot jong denkende mensen richt, is vanaf de eerste dag een succes, en kan als voorbeeld voor een modern uitgeruste zaak gesteld worden. De eerste bezoekster, die reeds één week vóór de opening aan de deur had post gevat, ontvangt een aankoopcheque ter waarde van 100.000 BEF. In 2015 werd OKAY – my choice of living, omgedoopt tot BE-Okay – young living concept, met een volledig vernieuwde huisstijl.

Start bouw centraal stapelmagazijn

25 september 1994

Eind september wordt gestart met de bouw van een centraal stapelmagazijn met een inhoud van maar liefst 92 218 m³. Samen met het bestaande magazijn van 22 288 m³ is er begin 1995 maar liefst een totale stapelcapaciteit van 114 506 m³, mét een modern afhaalcentrum. De toonzalen van Keukenstudio Gaverzicht worden verdrievoudigd en uitgebreid met badkamers.

Opening totaal vernieuwde Gaverzicht

26 april 1991

De gevels werden verfraaid en de oorspronkelijke gebouwen zijn op een schitterende manier gekoppeld aan de nieuwe. Via een vernieuwde toegang komt de klant in Meubelen Gaverzicht en belandt meteen in een aangename en unieke shoppingomgeving. Met veel licht en groen, een klaterende fontein en een panoramische lift als belangrijke attractie zet Meubelen Gaverzicht op het vlak van meubelshopping de toon. Meubelen Gaverzicht groeit uit tot één van de belangrijkste meubelcentra in Europa. Op vrijdag 26 april 1991 wordt het nieuwe Gaverzicht officieel geopend. Een nieuw tijdperk van “Wonen in zijn heerlijkste vorm” breekt aan.

Eerste spade gestoken voor een nieuwe indrukwekkende fase

1 april 1990

In april wordt de eerste spade gestoken voor een nieuwe indrukwekkende fase in de evolutie van Meubelen Gaverzicht. Ook de afdeling keukens die voorheen deel uitmaakte van Gavershopping wordt in een volledig nieuwe en aparte afdeling ondergebracht. 32 volledig geïnstalleerde keukens geven de klant een idee van wat er op het vlak van ombouwkeukens tegenwoordig allemaal mogelijk is. Het streven naar een totaalaanbod op het vlak van wonen en woninginrichting bereikt na 40 jaar voortdurende evolutie een nooit gezien hoogtepunt.

Nieuwe afdeling baby- en seizoenartikelen

1 januari 1988

Gavershopping wordt verfraaid en uitgebreid met een afdeling baby- en seizoenartikelen. Er komt een prachtige nieuwe ingang en de automatisering wordt verder doorgetrokken. De gevels van Gaverzicht en Gavershopping worden verfraaid en de parkings worden verruimd.

De computer doet zijn intrede

1 januari 1986

De computer doet zijn intrede. Gaverzicht automatiseert het magazijnbeheer en de klantenservice. De PVBA’S Gaverzicht en Gavershopping worden omgevormd tot Naamloze Vennootschappen.

Opening Gavershopping & cafetaria

1 januari 1982

Shoppingfaciliteiten en een totaalaanbod op het vlak van wonen en woninginrichting worden steeds belangrijker. Met de opening van de meeneem Gavershopping en cafetaria neemt Gaverzicht een grote stap in de richting van het Meubelen Gaverzicht zoals het vandaag is.

Voortdurende uitbreidingen

1 januari 1967

1967: Bouw van de eerste stapelloods. In de periode 1969 – 1976 worden de toonzalen en magazijnen voortdurend uitgebreid.

Klein begonnen

1 januari 1956

Eerste toonzaal met twee vitrines!

De fundamenten worden gelegd

1 januari 1955

Handelsbeurs in Deerlijk. De eerste slaapkamer wordt aan het publiek tentoongesteld en vormt de basis van het huidige Meubelen Gaverzicht.

Waar het allemaal begon …

1 januari 1948

De heer Bekaert start een meubelmakerij – schrijnwerkerij.